Annons
Annons


Premiär för Kockarnas kamp


deltagarna i kockarnas kamp

Foto: TV4

 Nu är kockarnas kamp tillbaka! Under ledning av Pär Lernström får tittarna följa med på en resa där några av Sveriges bästa kockar ställs inför tuffa prov tills bara en av dem står kvar som vinnare.

Annons

Till vardags är deras arena Sveriges bästa restauranger och de har meritlistor fulla av priser och utmärkelser i prestigefyllda tävlingar. Men nu ska deras yrkesskicklighet verkligen prövas.

Under tuff tidspress utmanas kockarna i tävlingar i snabbhet, precision, stresstålighet, kreativitet och analytisk förmåga. En efter en slås kockarna ut tills endast en står som vinnare.

Gilla Allas.se på Facebook

Läs också: Här är alla deltagare i Kockarnas kamp 2016

Årets åtta tävlande kockar 2014 är:

Danyel Couet, 40 år, Stockholm. Danyel har tilldelats titeln Traditions & Quality – Les Grandes samt tagit OS-guld tillsammans med Svenska Kocklandslaget år 2000.

Gustav Trägårdh, 40 år, Göteborg. Han vann 2010 den prestigefyllda branschtävlingen Årets kock.

Jonas Dahlbom, 45 år, Åre. Jonas har många år i kockyrket och har vunnit Årets kock 1996 och tävlat i Bocuse d’Or år 2005.

Michael Björklund, 39 år, Åland. Michael är den åländska kocken som kan stoltsera med att ha vunnit tävlingen Årets kock i både Sverige och Finland.

Ulrika Bengtsson, 48 år, New York. Uppväxt i Småland men numera bor Ulrika i New York och är en framgångsrik entreprenör.

Frida Nilsson, 28 år, Trondheim. Frida är en driven kock med rötter i Skåne och har medverkat på World chefs tour against hunger 2011 i Sydafrika.

Ulf Wagner, 59 år, Göteborg. Han har han utsetts till Sveriges bästa sommelier och har även medverkat i tv-sammanhang tidigare som kock i Stjärnorna på slottet.

Cajsa Johansson, 45 år Uppsala. Cajsa vann kallskänks-SM 1991 och har tävlat i final i par-SM i matlagning vid flertalet tillfällen.

Första avsnittet ser du kl 20:00, måndag den 22 september.

deltagarna i kockarnas kamp

Foto: Linus Hallsénius/TV4

Läs också: Här är alla deltagare i Kockarnas kamp 2016

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…