Annons
Annons


Premiär för ny Chuck Lorre-komedi


Polisen och läraren showar i ny komedi. Foto: Kanal5

På måndag är det premiär för Mike and Molly – en härlig ny sitcom skapad av legendariske Chuck Lorre som bland annat ligger bakom tittarsuccéer som 2 ½ Män och The Big Bang Theory.

Vi följer paret Mike och Molly som träffas när båda vill gå ner i vikt och i huvudrollerna ser vi Billy Gardell (My name is Earl) och Melissa McCarthy (Gilmore Girls och Samantha Who?).

Annons

Polis och lärare
Det härliga paret Mike och Molly träffas på en stödgrupp för överviktiga. Mike är en godhjärtad polis som vill gå ner några kilo eftersom hans hälsa blir allt sämre. Molly är en älskvärd mellanstadielärare som skämtar om sina överflödiga kilon, men som gärna vill bli lite smalare.

Gilla Allas.se på Facebook

Tillsammans försöker de bemästra ständiga frestelser som finns i deras omgivning och som erbjuds dem i missriktad välvilja från familj och vänner.

Besserwisser
Bland dessa finns Mikes kollega Carl, en kvick besserwisser som trots sin ibland retsamma ton vill hjälpa Mike att banta och att hitta en flickvän. Och Mollys mamma Joyce och syster Victoria som tycks ha fötts med helt annan genuppsättning eftersom de kan äta hur mycket som helst utan att gå upp i vikt.

Mike & Molly: Premiär måndag 20 juni, kl 22.00. Kanal 5

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…