Annons
Annons


Premiär för nya tidningen Glutenfritt!


Glutenfritt

PREMIÄR! Magasinet Glutenfritt är äntligen ute! 129 härliga glutenfria recept och en hel radda laktosfria recept som bonus. Priset är osannolikt låga 39:-!

Nu kommer en specialtidning med massor av härliga recept på glutenfri mat. Är du prenumerant kan du beställa ditt exemplar redan nu och få det hemskickat – vi bjuder på portot!

Annons

Glutenfritt är ett lyxigt och nyttigt matmagasin med massor av härliga recept på glutenfri mat. Över 100 recept och massor av tips och råd!

Det här är det första magasinet som ger både massor av nyttiga tips och läckra recept på glutenfri mat. Dessutom innehåller tidningen recept för den som vill undvika laktos.

Glutenfritt är ett samarbete mellan Året RuntHemmets Veckotidning och Allers.


(121)
(0)Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons

 • Maria

  Blev så glad när jag hittade den här i min lilla Konsum affär! Jag har tre familjemedlemmar med glutenintolerans och själv försöker jag dra ner på gluten av hälsoskäl. Har bara bläddrat i den än men är mycket positivt överraskad. Hoppas på fler nummer!

 • Lillemor

  När kommer nästa nummer ut?

 • annlouise81

  Kan man köpa första numret av er?
  Köpte nr 2 förra veckan och min pojk hittade allt till sitt 3 års kalas där i. Så vill gärna ha första numret med, missade det för vi hade ingen diagnos då.

 • Allas redaktion

  Hej Lillemor! Nästa nummer finns ute i butikerna nu 🙂

 • Allas redaktion

  Hej Maria. Vad roligt att du tyckte om den! Nästa nummer finns ute i butikerna nu, hoppas att du har lika mycket glädje av det!

 • Allas redaktion

  Hej annlouise81!
  Vad roligt att du fick användning för vår tidning! Om du vill köpa det första numret så kan vi skicka det tillsammans med ett inbetalningskort (50 kr) till dig. Om du vill köpa det kan du mejla dina uppgifter till mig på [email protected]
  Bästa hälsningar, Johanna San, webbredaktör

 • Veronika

  Går det inte att prenumerera på tidningen?

 • Allas redaktion

  Hej Veronika! Tyvärr går det inte att prenumerera på tidningen Glutenfritt.


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…