Annons
Annons


Premiär för nytt läkarteam


I kväll är det premiär för en ny stor dramasatsning i läkarmiljö. I Off the map följer vi ett läkarteam i Sydamerikas djungel där kliniska operationsrum och välfyllda medicinförråd är utbytta mot enklare förhållanden.

Annons

Få tv-serier har fått så stort genomslag och nått en så stor publik världen över som Grey’s Anatomy. Nu kommer nästa storsatsning i samma genre. Dramaserien Off the map är skapad av trion bakom världssuccéerna Grey’s Anatomy och Private Practice.

Kunskap är inte nog
Handlingen utspelar sig på en enkel läkarmottagning i Sydamerikas djungel där nyanlända läkare snabbt upptäcker att deras kunskap och erfarenheter inte räcker långt i den nya exotiska miljön. Deras privata känslor i kombination med det stora hjälpbehovet skapar stor dramatik

Hit anländer volontärerna Lily Brenner, Mina Minard och Tommy Fuller i hopp om att kunna hjälpa de bättre behövande, men också för att få tillbaka passionen för det yrke de en gång valt.

Gåtfulla läkare
De möts av den gåtfulle Ben Keeton som lämnat en framgångsrik karriär i USA för att starta kliniken. Tillsammans med sin högra hand Otis Cole, den mystiske Dr. Ryan Clark och lokalanställda Zia Alvarez, kommer han lära sina nykomlingar hur man räddar liv i en av världens mest utmanande miljöer. Samtidigt kommer hemligheter att avslöjas och nya vänskaps- och kärleksrelationer skapas.

I rollerna ser vi bland andra Meryl Streeps dotter, Mamie Gummer samt Zach Gilford från Friday Night Lights.

Off The Map: Premiär onsdag 16 mars klockan 22.00, Kanal5

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…