Annons
Annons


Möt våra svenska New York-fruar!

Ny stad och nya fruar. Men lyxlivet är sig likt i treans nya serie Svenska New York-fruar. För ett år sedan blev det både succé och tittarstorm när Anna Anka, Maria Montazami och de andra Hollywoodfruarna klev in i våra vardagsrum. Antingen älskade man dem eller hatade dem – något mellanläge fanns inte!


Svenska New York-Fruar Hösten 2010

Nu är scenen inte längre Los Angeles och Hollywood utan New York och fashionabla The Hamptons.
I fem heltimmesavsnitt får vi lära känna fyra svenska New York-fruar som likt sina föregångare i Los Angeles lever liv som skiljer sig högst markant från den svenska vardagen.
Alla lämnade Sverige för att förverkliga sina drömmar om ett bättre, lyckligare och framförallt rikare liv i USA. De lyckades och idag lever och umgås de med världens rikaste och mest berömda personer.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Här handlar vardagen inte om att storhandla eller vem som ska hämta och lämna på dagis. Här pratar vi bostäder för hundratals miljoner kronor, privatplan, botoxfester och skönhetsingrepp, röda mattor och kändisfester, lyxkonsumtion av vrålåk, lyxyachter, exklusiv konst, smycken och designerkläder.
Men också om drivkraften att lyckas – att bli bäst på det du gör – i den kanske hårdaste av städer. En stad där framgång kräver list, vassa armbågar och rejält med skinn på näsan…

I Svenska New York-fruar träffar vi:

Madeline Hult Elghanayan, från Stockholm –  en av Manhattans mest framgångsrika fastighetsmäklare, gift med Tom – fastighetsmagnat och en av USAs rikaste män.

Gunilla Persson, från Högsjö – tidigare fotomodell och skådespelare som nu lever för att göra sin åttaåriga dotter Erika till världens mest framgångsrika barnstjärna.

Janique Svedberg, från Göteborg – ett mycket välkänt namn i New Yorks showbiz- och kulturelit under de senaste 25 åren. Gifte sig nyligen med fastighetsmäklaren Jeff.

Åsa Vesterlund, från Piteå, nybliven och botoxälskande lyxhustru till Darrin – en av USAs främsta ”anti åldrande”-läkare.

Svenska New York-fruar, premiär den 20/9 kl. 21:00 i TV3.

Läs också: Här är alla deltagare i Svenska Hollywoodfruar 2016

LÄS OCKSÅ


(18)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…