Annons
Annons


Prisad Allas-medarbetare


Skribenten och fotografen Ida Magntorn tilldelas det ärofyllda priset Sveriges Second Hand-profil 2013 av Erikshjälpen Second Hand Butiker. Priset delas ut till en person som under året på ett särskilt sätt har utmärkt sig inom second hand.

Annons

Ida tilldelas priset med motiveringen : ”För Idas innerliga passion för second hand, loppisar och vintage som inspirerar till ett kreativt återbruk i såväl urbana som lantliga miljöer och för sin utsökta förmåga att i text och bild höja återvunna saker till något alldeles extra, varför det är en sann glädje för Erikshjälpen Second Hand Butiker att få tilldela henne denna utmärkelse!”

Gilla Allas.se på Facebook

 

– Intresset för second hand har aldrig varit större än idag. Det finns flera samordnade anledningar till detta. Dels handlar det om ökade insikter om miljöfördelarna, intresse för varor med charmig patina och modetrender som lockar kunder till Sveriges många second hand-butiker. Dels handlar det om formgivare, konstnärer och designers men också de många bloggare som väljer att arbeta med ett secondhand-perspektiv. Det finns all anledning att uppmuntra alla de många initiativ som görs såväl offentligt men också i det tysta, säger Tomas Bjöersdorff, verkställande chef för Erikshjälpens Second Hand Butiker.

Prisceremonin kommer att ske till våren. Förutom äran, diplom och en statyett får Ida rätten att tilldela ett av Erikshjälpens biståndsprojekt motsvarande 25 000 kr.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…