Annons
Annons


Realityserién Ung & Bortskämd har nypremiär

De är unga, bortskämda och har aldrig rört ett finger för att hjälpa till hemma. Nu börjar deras största utmaning någonsin när de tillsammans ska lära sig att bli vuxna och ta ansvar.


Miranda, Calle, Ben, Emre, Hanna, Debbi, Tim, Michaela. Foto: TV3/Johnny Wohlin.

Miranda, Calle, Ben, Emre, Hanna, Debbi, Tim, Michaela. Foto: TV3/Johnny Wohlin.

I ”Ung & Bortskämd” följer vi åtta ungdomar som ständigt blivit uppassade av sina föräldrar. Deltagarna sätts på prov när de lämnas ensamma i ett hus och tvingas prova på vuxenlivet. För första gången måste de försörja sig själva och ta hand om hushållsysslor utan sina föräldrars hjälp.

Annons

Varje vecka ställs de unga deltagarna inför nya uppdrag – exempelvis att jobba på en strutsfarm, på ett hotell eller med gatustädning. Därefter är det upp till föräldrarna att bestämma vem som har klarat sig bäst.

Gilla Allas.se på Facebook

Nytt för den här säsongen är att ingen åker ut förrän det är dags för final, där föräldrarna avgör vem som slutligen står som vinnare.

Här är alla deltagare:

  • Miranda Lagerstedt, 20-årig skönhetsfixerad tjej från Gustavsberg som hatar ljudet av dammsugare mest av allt.
  • Ben Mitkus, 21-årig Yotube-stjärna från Järfälla som drömmer om en framtid inom musiken.
  • Debbi Kuzmanovic, 23-åring från Skarpnäck som har flyttat hemifrån, men där pappa betalar hennes hyra.
  • Calle Lundén, 21-åring från Åkersberga som aldrig har gjort någonting för att hjälpa till hemma. I stället lägger han all sin tid på datorspel och tv-serier.
  • Michaela Åkesson, 19-åring från Malmö som förvänter sig att mamma ska servera frukost på sängen varje morgon. Gör hon inte det blir Michaela besviken.
  • Tim Kristiansson är 21-åringen som alla vill vara kompis med. Tim lägger sina pengar på dyra märkeskläder.
  • Hanna Lilja, 21-åring från Järfälla som alltid får som hon vill. Hon har lyckats förhandla till sig fyra katter och en hund trots att pappa är allergisk.
  • Emre Aytekin, 19-åring från Järfälla som drömmer om att bli modell. Han har extrem fobi för insekter och skriker efter sin mamma mitt i natten om det är en fluga i rummet.

Ung & Bortskämd: Nypremiär tisdag 2 februari kl. 21.00 i TV 3


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…