Annons
Annons


Recension av Mother´s Day

I "Mother´s Day" ser vi bland annat Jennifer Aniston, Kate Hudson och Julia Roberts. Läs vad vår recensent tyckte om filmen!


Jennifer Aniston och Kate Hudson som väninnorna Sandy och Jesse i Mother´s Day. Foto: Ron Batzdorff 

Jennifer Aniston och Kate Hudson som väninnorna Sandy och Jesse i ”Mother´s Day”. Foto: Ron Batzdorff

Mother´s Day – Häftig hyllning till mamma
Betyg: aaaa

Värme, skratt och tårar möter dig som väljer att se ”Mother´s Day”. Här står mamman i fokus och hon får ta rejält med plats. Det bjuds på extra allt, det är livfullt, rörigt, roligt och dialogen håller nästan genom hela filmen.

Annons

Sandy är nyskild och känner sig övergiven och ensam. Hon kämpar på med sina två vildbasar till söner men saknar dem förtvivlat när de är hos sin pappa. Och inte blir Sandy lyckligare när exet meddelar att han ska gifta sig med sin unga flickvän. Ska den nya stjäla hennes söner också?  Jesse älskar sin man och har för hans skull brutit med sin mamma precis som systern som är gift med en kvinna. Miranda har satsat allt på karriären men saknar något och någon i sitt liv. Bradley måste vara både mamma och pappa till sina små döttrar sedan hans fru dog. Mors dag närmar sig och ingen längtar efter den…

Som ni förstår är det kaos både här och där, men en mamma är alltid en mamma – och kärleken segrar över både rasism, svek och tårar. Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts är bara några namn hämtade från stjärnspäckade rollistan vilket garanterar god skådespelarkonst. Som extra bonus när eftertexterna rullat klart får vi se misstagen under inspelningen. Särskilt Julia Roberts kommentar är en höjdare!

Av: Ingar Haellquist


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…