Annons
Annons


Tre sevärda filmer för påsklovslediga

Våra praoelever Lovisa Håkansson och Jessica Magnusson har valt ut tre riktigt mysiga filmer för dig som snart har påsklov!


m3_154_duff_1sht_V1.indd

The Duff

Betyg: aaaaa

The Duff är en typisk tonårsfilm som handlar om självsäkra Bianca (Mae Whitman) som går sista året på high school. Bianca får höra av sin populära barndomsvän/granne Wesley (Robbie Amell) att hon omnämns som DUFF (Designated Ugly Fat Friend). Då rasar Biancas världsbild och för att återuppfinna sig själv tar hon hjälp av Wesley som kärlekscoach för att drömkillen Toby ska få upp ögonen för henne. På vägen i Wesleys kärleksskola stöter de på många hinder som får dem att se på varandra med nya ögon.

Annons

En mycket bra high school komedi med romantik och ett typiskt tonårsfilmslut. Filmen The Duff bjuder på mycket känslor, bra handling och bra skådespelare. Filmen är bra gjord och fångar tittaren snabbt. The Duff passar dig som gillar typiska tonårsfilmer med kärleksdrama och komiska inslag.

the-proposal-1

The Proposal

Betyg: aaaa

The Proposal är en typisk romantisk komedi som handlar om förlagschefen Margaret (Sandra Bullock) och hennes förste assistent Andrew (Ryan Reynolds). Margaret lever under hotet att bli utvisad från USA och förlora sitt jobb, det enda sättet att få bo kvar i USA är ett giftermål och Andrew ställer upp under vissa villkor. På fyra dagar i Alaska ska de lyckas övertyga Andrews familj och immigrationstjänstemannen att de är sann kärlek.

The Proposal är en komisk familjefilm med fint slut. Filmen har en bra handling och skådespelarna lever verkligen upp till sina roller. The Proposal har även scener som är långt ifrån komiska och istället rörande. Filmen passar dig som gillar familjefilmer med komiska, kärleksfulla och rörande scener, en riktigt familjefilm helt enkelt.

Insurgent

Insurgent

Betyg: aaaaa

Insurgent är uppföljare utav Divergent som handlar om Tris  (Shailenw Woodley) och Four (Theo James). Tillsammans ska de bryta ner diktatorn Jeanine och hennes styrkors som vill utrota alla divergents. Men Tris som själv är en divergent har en plan att tillsammans med de andra falangerna lyckas bryta ner Jeanine, så de ska slippa fly.

Insurgent är en mycket bra actionfilm som även kan fånga icke actiontittare. Filmen är otroligt bra uppbyggd och har fantastiskt bra skådespelare. Insurgent har inte bara actionscener utan bjuder även på romantik. Filmen rekommenderas från 15 år och passar dig som gillar puls med romantiska inslag – en film som passar alla! Ett tips är att se den första filmen ur serien ”Divergent” först,  för att få en bättre bild av hela handlingen.

lovisajessica

Av Lovisa Håkansson och Jessica Magnusson (prao-elever)

LÄS OCKSÅ


(15)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…