Annons
Annons


Regnbågståg till Åre Winter Pride


winter-pride

SJ sätter in ett regnbågståg till Åre Winter Pride. Tåget tar resenärerna direkt till festivalens festligheter och skidåkning. Ombord på tåget väntar flera överraskningar i regnbågens färger. Redan nu är drygt 30 procent av platserna bokade och det ordinarie nattåget är fullbokat.

Annons

– Att ta regnbågståget är det mest miljövänliga sättet att ta sig till festivaldagarna. Dessutom är det ett utmärkt sätt att ladda upp genom att umgås och träffa nya vänner under själva resan, säger Pernilla Johansson, projektledare på SJ Specialresor & Samarbeten.

Gilla Allas.se på Facebook

Med en månad kvar till avresa är redan drygt 30 procent av platserna bokade på SJs regnbågståg. Ombord kommer resenärerna att bjudas på flera överraskningar under resan. Dessutom finns en bistro med servering av mat och dryck som fungerar som en naturlig mötesplats för resenärerna under resan till Åre Winter Pride.

– Vi är stolta att vara en del av ett arrangemang fyllt av mångfald, skidåkning, fest, kärlek och öppenhet. Vårt regnbågståg gör dessutom att festligheterna förlängs, säger Pernilla Johansson.

SJs regnbågståg avgår från Stockholm C kvällen den 15 april och ankommer till festligheterna och skidåkningen i Åre morgonen därpå. Återresan går söndagen den 19 april. Deltagarna i festivalen får ett specialpris genom att skriva in Kampanjkoden PRIDE vid bokningen. En tredjedel av platserna är på regnbågståget är redan bokade.

Under Åre Winter Pride står bland anant föreläsningar, nattklubb, artistuppträden, afterski med bland annat poolparty på Holiday Club, bergsmeditation, bröllop på fjället och skiers yoga på programmet.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…