Annons
Annons


Renée Nyberg leder TV4s nya höstsatsning


Nu är det klart att Renée Nybergs första program i TV4 blir det helt nya underhållningsprogrammet Bytt är bytt. I programmet ska de tävlande lista ut värdet på spektakulära antikviteter.

Till sin hjälp har de en antikexpert och tar de rätt beslut genom programmet kan de gå hem med en halv miljon kronor.

Annons

– När jag började på TV4 1992 så drev jag en liten antikaffär på Södermalm i Stockholm så att få kombinera mitt intresse för antikviteter med stor underhållning känns som en dröm. Jag älskar hela konceptet som bjuder på spänning och kunskap i en rolig och engagerande form, säger Renée Nyberg. Bytt är bytt har premiär i TV4 i höst.

Gilla Allas.se på Facebook

Rätta värdet
Renée Nybergs comeback i TV4 startar i höst då hon leder det nya tävlingsprogrammet Bytt är bytt. I programmet gäller det för deltagarna att hålla huvudet kallt för att lista ut det rätta värdet på olika makalösa antikviteter och under programmets gång byta till sig den antikvitet de tror är mest värd.

– De tävlande har en klurig uppgift när Andy Warhols pop-konst ställs mot ryska handgjorda urnor från 1800-talet och det är lätt att låta sig luras av föremålens ålder och ursprung. Själv bytte jag bort en kallskål för en halv miljon mot en vas från 1300-talet värd fem tusen kronor, när vi provspelade programmet, säger Renée.

En halv miljon kr rikare
Genom programmet måste de tävlande fatta stora beslut. Tar de rätt beslut kan de gå hem en halv miljon rikare – väljer de fel kan vinsten bli bara femhundra kronor. I studion finns en kunnig antikexpert som berättar allt de tävlande – och tittarna – behöver veta om föremålen, utom just värdet.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…