Annons
Annons


Oväntade ingrediensen som gör spegeln skinande blank!

Brukar du putsa och feja på spegeln och ändå aldrig få den riktigt ren? Då är det här smarta knepet din lösning! Allt du behöver finns redan i hemmet!


Rengöra spegel

Allt du behöver är 1 ingrediens!

Trots att badrumsspegeln är den spegel vi använder allra mest i hemmet är den sällan så skinande ren som vi skulle önska. Och det är kanske inte så konstigt – tänk bara på allt damm och stänk av olika slag som den suger åt sig varje dag…

Annons

Om du brukar använda fönsterputs för att göra rent badrumsspegeln har du säkert upptäckt att det inte blir ett så bra resultat som man önskar. Tvärtom brukar rengöringsprodukten lämna ett flammigt och kladdigt avtryck.

tepaseTesta den här tekniken i stället: Brygg RIKTIGT starkt te, använd gärna 3 påsar svart te till ett par deciliter vatten, och låt det svalna. Häll därefter över i en sprayflaska och använd till att få bort fläckarna.

Vill du få extra bra effekt kan du putsa din badrumsspegel med tidningspapper efteråt!

Vill du även slippa imma?

Är du trött på att badrumsspegeln immar igen? Testa då att massera in raklödder på ytan – sedan kan du ta hur långa och ångande varma duschar som helst utan att det påverkar din spegel.

Läs också: 7 saker du INTE ska förvara i badrummet

badrumsforvaring

Text: Malin Perlheden/Allers
Foto: Shutterstock

LÄS OCKSÅ


(86)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…