Annons
Annons


Resa till Turkiet – specialpris för Allas prenumeranter!


Följ med på en resa till sydvästra Turkiet. Dagarna fylls av spännande upplevelser och du har chansen att njuta av det goda livet med guidningar, god mat, shopping och spa. Är du prenumerant på Allas får du resan till specialpris!

Annons

Från 4 990 kr/person! Boka tidigt och få ytterligare 400 kr i rabatt!

Program

Dag 1: Avresa med flyg från Stockholm Arlanda till Antalya, turkiska rivieran. Vi välkomnas av vår färdledare som tar oss vidare till vårt hotell i Belek.

Gilla Allas.se på Facebook

Dag 2: Sol, bad och avslappnande atmosfär i Belek, en färgstark badort med en vacker omgivning och lugnt tempo.

Dag 3: Ledig dag för lata stunder eller där vi på egen hand kan utforska Belek. Du har även möjlighet att köpa till en båttur i den fina Manavgat-floden.

Dag 4: Vi lämnar Belek och färdas mot den romerska staden Hierapolis och Pamukkale. I Pamukkale har vi möjligheten att simma i samma vatten som Kleopatra badade i för mer än 2000 år sedan (entrébiljett till badet ingår inte i resans pris).

Dag 5: På vägen från Pamukkale till Kemer färdas vi över de mäktiga Taurusbergen och dess vackra omgivning. Stopp hos en traditionell turkisk mattillverkare på vägen.

Dag 6: Upplev den livliga provinshuvudstaden, Antalya, på den turkiska rivieran. Under vår intressanta stadsrundtur får vi utforska turistorten Antalya och njuta av den fantastiska marinan. Vi avrundar dagen med ett avslappnande besök i ett turkiskt hamam (turkisk bad).

Dag 7: Sol, bad och avkoppling i Kemer. För den som vill uppleva ännu ett äventyr finns en dagstur till Myra & St. Nicholaus att köpa på plats.

Dag 8: Hemresa. Direktflyg från Antalya till Stockholm Arlanda.

Praktisk information

* Frukost ingår samtliga dagar.

* Det finns ett matpaket att köpa till resan, det inkluderar tre luncher och sju middagar. Köpes på plats för 1 399 kr (priset kan ändras beroende på valutakursen).

* Avgångar den 22/9, 29/9, 6/10 och 13/10 kostar 5 990 kr/person.

* Avgångar den 20/10, 27/10, 3/11 och 10/11 kostar 4 990 kr/person.

* Boka-tidigt-rabatt om 400 kr fram till den 12/9.

* Uppge kod ALLRAB när du bokar för att erhålla det rabatterade priset.

Mer information om resan, utförligt dagsprogram, praktiska upplysningar och bokningsformulär finns på www.iqtravel.se/halsa. Det går även bra att ringa 0771-44 55 00.

Pris för Allas prenumeranter: från 4 990 kr/person!

(Ord pris 11 000 kr)

 


(6)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…