Annons


Reseauktioner för välgörande ändamål


auktion för välgörande ändamål

Nödsituationen på Afrikas horn har fått Apollo att starta en kampanj för att rädda liv. Genom att auktionera ut resor på Tradera, samla in växelpengar på flygplan, ta emot bidrag i sina butiker samt skänka pengar själva hoppas Apollo kunna bidra med en halv miljon kronor till SOS Barnbyars insamling till Afrikas horn.

Annons

– Vi har alla berörts djupt av de bilder som når oss från Afrikas horn. Många av våra medarbetare som har världen som sitt arbetsfält känner ett starkt behov av att hjälpa till. Vi har därför startat en insamling bland våra medarbetare, men vill även uppmana andra att göra som vi, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo.

– Auktionen är ett sätt för oss att bidra med pengar till Afrikas horn och samtidigt engagera våra kunder. Alla kan göra något för att hjälpa. Det måste kännas bra att veta att varenda krona man har betalat för sin resa går till de behövande på Afrikas horn, säger Kajsa Moström.

• Den 29 augusti startar Apollos reseauktion på Tradera till förmån för de drabbade på Afrikas horn. Varje måndag i tre veckor, med start den 29 augusti, läggs 10 resor upp till försäljning.

• Under september månad samlas pengar in ombord på Apollos flygningar med Novair, och under hösten kan man lämna bidrag i de sex Apollobutikerna runtom i Sverige.

• På Apollos resmål uppmuntras gästerna att vara med och bidra.

Intäkterna går, enligt Apollo, oavkortat till SOS Barnbyars katastrofhjälp i Afrika.


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…