Annons
Annons


Resorna till Krakow och Nice ökar kraftigt


Airtours försäljning av Krakowresor ökade med 71 procent under 2014 jämfört med år 2013. En annan bubblare är Nice som ökat med 56 procent. Högst upp på listan för populäraste resmålen ligger liksom förra året London och Berlin.

Annons

– Allt fler söker sig till Polen märker vi. Polen drar resenärer året runt och Krakow är en fantastiskt mysig stad med en medeltida atmosfär. Staden är full av mysiga pubar, fina restauranger och museer av olika slag. Dessutom är Polen inget dyrt land vilket gör att man får mycket för pengarna, säger Airtours informationschef Stefan Chatzopoulos.

Med en försäljningsökning på 71 procent är Krakow den av Airtours destinationer som ökat mest under 2014. Nice visar en ökning med 56 procent och kommer på andra plats som årets resbubblare.

– Malta är ytterligare ett resmål som ökar och går om Barcelona och Istanbul. Bland våra största destinationer är det Barcelona och Wien som minskar mest. Intressant är också att städer som New York och Venedig alltid hamnar högst upp på resekonsumenters önskelista att besöka men när det väl kommer till kritan är det London, Prag, Berlin och Rom som folk åker till, säger Airtours informationschef Stefan Chatzopoulos.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…