Annons
Annons


Ricky Gervais, och Spice Girl i Skavlan


Ricky Gervais, mannen bakom humorsuccén The Office, kommer till Skavlan tillsammans med Kanye West, Spice Girls Ginger Spice, det vill säga Geri Halliwell, liksom de svenska journalisterna som fängslades i Syrien 2013, Magnus Falkehed och Niclas Hammarström.

Annons

Komikern, regissören, manusförfattaren och skådespelaren Ricky Gervais är kanske den roligaste mannen på planeten just nu. Dubbelaktuell med tv-serien Derek samt i tredje delen av filmen Natt på muséet : Gravkammarens hemlighet.

Gilla Allas.se på Facebook

Fängslade journalister
Journalisterna Magnus Falkehed och Niclas Hammarström satt fängslade i 46 dagar i Syrien. Nu kommer de med boken I dag ska vi inte dö och berättar för första gången hela historien om kidnappingen, tortyren och tiden i fångenskap.

Geri Halliwell var den första som lämnade Spice Girls för en solokarriär. Den före detta Ginger Spice är den kvinnliga artist i Storbritannien som haft flest listettor, hela 11 stycken med Spice Girls låtarna inräknade.

Hök-tämjare
Helen Macdonald
berättar den fascinerande historien om hur hon efter sin fars tragiska bortgång lämnade sina studier i Cambridge, satte sig i bilen och körde upp till Skottland for att köpa en vild duvhök. Därefter reste hon hem med höken och isolerade sig från människor. Hennes enda sällskap var duvhöken som hon hade bestämt sig för att tämja och bli vän med.

Kanye West gör ett mycket exklusivt framträdande med Paul McCartney-samarbetet ”Only one”.

Skavlan: Fredag 27 februari, kl 21.00 i SVT1

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…