Annons
Annons


Robbie Williams och Jon Bon Jovi hos Skavlan


Skaparen av seriefiguren ”Rocky”, Martin Kellerman, och den norske författaren Karl Ove Knausgård har hittat varandra. Dom är båda kända för att lämna ut sina liv i bokform och nu kommer den tecknade kärlekshistorien ?Rocky & Edith? utgiven på på Rocky-fanset Knausgårds eget förlag, Pelikanen.

Annons

Robbie Williams blev tonårsidol med pojkbandet Take That på nittiotalet och sedan han startade sin solokarriär 1995 har han sålt imponerande 70 miljoner album världen över. I början av november landar det nya albumet ”Take The Crown” och Robbie kommer, förutom att uppträda i studion, även prata om livet som nybliven pappa.

Den brittiska komikern och författaren Dawn French slog igenom i TV-serien ”French and Saunders”. Nu är hon aktuell med romanen ”En liten smula underbar” som handlar om det speciella livet i en familj med två hormonstinna tonåringar.

I över 25 år har Bon Jovi varit ett av världens mest säljande rockband. Under våren åker dom ut på en ny världsturné och på fredag får vi möta bandets frontfigur tillika familjemannen Jon Bon Jovi i Skavlan.

Skavlan: Fredag 2 nov, kl 21.00. SVT1

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…