Annons
Annons


Robert Gustafsson X 3!

På söndag kväll är det premiär för TV4s nya komediserie där vi får träffa Robert Gustafsson i tre olika roller. Och risken för igenkännande skratt är överhängande. Gustafsson 3 tr handlar om en illa skött bostadsrättsförening.


Tre gånger Gustafsson – tre gånger så kul? Foto TV4.

 

Robert Gustafsson spelar tre olika figurer från lika olika generationer, alla boende i samma bostadsrättsförening. Det är den egensinniga, liberala och frisläppte gamlingen Gottfrid. Han är även far till ordföranden i föreningen, Fredrik, som förutom att bli hunsad av sin fru ängsligt pensionssparar. Dessutom bor den nitiske vaktmästaren Herman också där, vars världsbild fastnat i ett Hasse och Tage-avsnitt.

Annons

Högljutt sex
I föreningen finns det många frågor som tar upp medlemmarnas tid. Till exempel hur hög musik man får spela, varför inte alla är med på städdagen, om man får döpa ett trådlöst nätverk till vad som helst eller hur man hanterar ett grannpar som har högljutt sex.

Fejkad senilitet
I premiäravsnittet av Gustafsson 3 tr måste ordföranden Fredrik ta reda på vem som skräpar ner i bostadsrättsföreningens trapphus. Vaktmästaren Herman hamnar i konflikt med en nyinflyttad familj medan Fredriks pappa, Gottfrid, försöker få en snygg hemhjälp genom att låtsas vara senil. Priset han får betala är dock högre än väntat. En hotfull stämning piskas upp. Men när Fredrik möter hyresgästen öga mot öga tar allt nya vändningar.

Solsidan-team bakom
Även Herman hamnar i konflikt, med nyinflyttade familjen Schultz, om vad som får hänga på dörren.

Gottfrid drömmer om en snygg hemhjälp och drar sig inte för att fejka senilitet för att få som han vill. En rad kända skådespelare och komiker spelar grannarna i föreningen. Bland annat Dan Ekborg, Magdalena In de Betou, Peter Haber, Meg Westergren, Henrik Hjelt, Anna Gil de Melo Nacimento, Soran Ismail och Rafael Edholm, med flera. Dessutom dyker Lasse Berghagen upp som sig själv.

Serien är regisserad av Kjell Sundvall och skriven av manusförfattarna till bland annat Solsidan och kommande Kontoret.

Premiär – Gustafsson 3tr: Söndag, 25/9, kl 20.00. TV4

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons

  • Guest

    Robert Gustafsson visar med Gustafsson 3tr att fler än Stefan & Krister kan använda könsord och snubbla i TV


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…