Annons
Annons


Robert Wells släpper en app


robert wells släpper app

Nu släpper Robert Wells en musikpedagogisk App till mobiltelefoner och surfplattor. ”Robert Wells Music Memory” är ett spel som tränar barnens musikalitet, minne och hjälper hjärnan att utvecklas.

Annons

Robert har länge intresserat sig för ungas musikaliska utveckling – inte minst genom ”Wells Academy” som för tredje året anordnar Summer Camp för unga pianister i augusti. Robert Wells har i år inlett ett nära samarbete med Rytmus Musikgymnasium och gör återkommande seminarier på musikhögskolan.

Robert Wells musikpedagogiska app låter föräldrar ge sina barn ett musikaliskt försprång, genom att spelet utvecklar flera av barnets förmågor på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Spelet är helt utan text vilket gör det universellt och förenar barn över alla gränser.

– Music Memory vill utveckla ungas musikalitet och tonsäkerhet, skärpa uppfattningsförmågan och träna minne och hjärnfunktioner, säger Robert Wells

– Redan från cirka tre års ålder övar spelet barnets skicklighet i rolig och inspirerande form. Det stärker både tonminnet och den musikaliska förmågan. Sen tidigare finns det många Memory-spel på nätet, men ingen med så här pass stora ambitioner, skrattar Robert

 

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…