Annons
Annons


Robin: Fötterna lyssnar inte!


- Jag är inte nervös, Alexandra!

Så var det gjort! Robins första repetition i Eurovision. Och det gick bra! I alla fall om vi ska tro folket runt om vårt svenska hopp i finalen på lördag.

Robin själv var också ganska nöjd.

Annons

– Jag var lite vilsen först, för jag visste inte riktigt var vi hade kamerorna. Men sen gick det bättre.

Inte nervös
Alla pratar om Robins proffsighet och hans mognad, trots hans ringa ålder av 22 år. Presskonferensen ledare, Alexandra Pascalidou, var rädd för Robins nervositet, något som huvudpersonen sälv slog bort.

Gilla Allas.se på Facebook

– Jag är inte nervös, bara glad. Det här är mitt livs chans och jag tänker ha kul! sa han och sjöng en liten snutt av ”You” som för att visa att han är i god form.

Fötterna vill inte lyssna
Samtidigt avslöjade han att han nog är glad för att det inte är Let’s Dance det handlar om, att dansa är nämligen inte hans bästa gren.

– Näe, jag dansar dåligt. Fötterna lyssnar liksom inte! förklarade den gamle brottaren, som slutade som fjortonåring efter att ha åkt på ett brutalt grepp där han fick se världen upp och ner.

Det var dock inget som avskräckte honom från att ställa schlagervärlden på ända, när han blev den första deltagaren att ta sig vidare från Andra chansen och vinna den svenska uttagningen. Få se om han kan ställa hela Europa på ända i finalen på lördag.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…