Annons
Annons


Robin: Jag känner mig som en prinsessa!


robin stjernberg presskonferens

Idag mötte Robin Stjernberg pressen efter sin repetition inne i arenan.

– Vi har väldigt kul på scenen och jag älskar mina nya scenkläder, känner mig mer självsäker, säger Robin, och får alla att brista ut i skratt när han utropar ”Jag känner mig som en prinsessa!”.

Annons

Och Robin pratar mycket om självkänsla och självsäkerhet. Han känner ingen press alls, vill bara ha roligt.

En av de utländska journalisterna frågar hur det kändes att vinna Melodifestivalen som den första artist som gått till final från andra chansen.

Gilla Allas.se på Facebook

– Det var den lyckligaste dagen i mitt liv, berättar Robin. Men det är lite jobbigt att se på tv hur jag såg ut när jag inte riktigt förstod att jag hade vunnit. Den blicken, jag tänker bara – men sluta då!

Robin var på plats i arenan i går och såg den första semifinalen. Bland sina konkurrenter hittade han ungefär fem favoriter, varav den han väljer att nämna är Nederländerna, vilket ger upphov till stort jubel i en del av pressrummet, ska vi gissa att det var press från Nederländerna som satt just där…?

När Allas träffar Robin efter presskonferensen berättar han om hur livet förändrats sedan vinsten i Melodifestivalen.

– Det är stor skillnad, mer intensivt och annorlunda än det var efter Idol. Men jag får fortfarande göra det jag älskar. Och jag är fortfarande samma person, säger Robin.

Rennie Mirro, Sveriges Head of Delegation, är nöjd med dagens repetitioner, men säger att det fortfarande kan bli bättre.

– Robins repetitioner är bättre, nu är jag nöjd med allt ljus och teknik, säger Rennie när vi träffas som hastigast. Men kameravinklarna kan fortfarande bli bättre. Och det kommer de att bli, avslutar han.

Hälsar Festival-Johanna från Eurovision-vimlet 🙂


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…