Annons
Annons


Robin Paulsson tar med familjen på Melodifestivalen


Robin Paulsson leder Melodifestivalen tillsammans med Sanna Nielsen. Foto: Janne Danielsson, SVT

Robin Paulsson leder Melodifestivalen tillsammans med Sanna Nielsen. Foto: Janne Danielsson, SVT

Komikern och programledaren Robin Paulsson ville döpa sin nyfödde son till Morgan eller Ola-Conny. Men hustrun Live tyckte inte det var en rolig idé…

Annons

I vår är Robin Paulsson programledare för Melodifestivalen tillsammans med Sanna Nielsen.

– Sanna har varit gäst två gånger i ”Robins” och har verkligen bjudit på sig själv. Nu när jag lärt känna henne bättre är jag övertygad om att vi kompletterar varandra perfekt. Självklart blir det en del humor, men inte bara från min sida. Och så kanske jag bjuder på lite sång, jag gillar att sjunga – och hoppas att det inte skrämmer bort tittarna (ha, ha).

I fjol blev Robin pappa för första gången och det har varit omvälvande. Tanken är att övriga familjen ska följa med på en del stopp under Melodifestivalturnén. Om förväntningarna inför sitt största programledaruppdrag, drömmarna om Zlatan och om sitt stå-upp-fiasko när han släppte micken och lämnade scenen vid ett av sina första framträdanden berättar han för vår reporter Joakim Löwing i veckans Allas.

Dessutom i Allas nr 6 (i butik torsdag 29 januari)

Varför valde han döden framför mig?
När sportjournalisten Marika Erikssons pappa tog sitt liv dog även en bit av Marika. Frågorna snubblade över varandra. Varför övergav han mig? Var jag ett dåligt barn? Frågor som aldrig får något svar…

Lättlagat och läckert i lergryta
Har du andra planer än att stå i köket? med en lergryta lagar maten sig själv i ugnen. Mumsiga mustiga och saftiga rätter som pulled chicken, osso buco och högrev passar perfekt!

  • Pigg & stark-special: Träna tillsammans
  • Anna vågade bli gravid igen trots sonens ärftliga handikapp
  • Förnya sovrummet till lågt pris
  • Bästa utflyktsmaten
  • Möt våren i tulpanernas Holland
  • Mode med manlig touch
  • Nyttiga powerdesserter

+ massor av roliga och snillrika kryss, kåserier, Lottes skaffferi, Ensamma mamman, gripande noveller, fråga våra experter, hela veckans middagar och mycket mer.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…