Annons
Annons


Robins med nya kompisar i höst


Robin får nya följeslagare i höst. Foto: SVT

Komikern Robin Paulsson är tillbaka med sin talkshow Robins. Nytt för i höst är karaktärerna Benjamin (Björn Gustafsson) och Filippa (Sissela Benn) som återkommer varje vecka.

Det blir åtta program med aktuella gäster, sketcher och ståuppkomik från och med 1 oktober. Sissela Benn har tidigare medverkat i Robins som Filippa Bark, och nu har Filippa fått ihop det med Björn Gustafssons Benjamin. Och hon som tidigare varit svag för Robin … 

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Mat-Tina premiärgäst
Premiärprogrammet gästas av Tina Nordström och Robert Gustafsson. Robert Gustafsson är en av landets mest kända och folkkära komiker. Under sina 25 år i rampljuset har han gestaltat otaliga figurer som blivit mer eller mindre klassiska och genom Killinggänget har han givit upphov till en mängd karaktärer. Ett signum är hans bejublade och träffsäkra imitationer.

Gustafsson har spelat på Dramaten och Stockholms stadsteater och behärskar allt från buskis till tung dramatik. I höst spelar han sin 25-årsjubileumsshow i Malmö.

Mästerkocken Tina Nordström har bakat och lagat sig in i svenska folkets hjärtan. Hon är ständigt aktuell med nya böcker och tv-program och har gjort mat-tv både i Sverige och i USA.

Premiär – Robins: Lördag 1 oktober, kl 21.00. SVT1


(1)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…