Annons
Annons


Rösta gratis med ny app


mello-app

Till Melodifestivalen 2015 lanseras en app där du inte bara kan rösta själv, utan även se hur kompisarna röstar och hur andra röstar i olika delar av Sverige. Genom appen kan man rösta gratis – i realtid – under tiden då varje låt spelas. Det går också att tippa resultatet, tävling för tävling, redan nu.

Annons

– Det här känns jättekul. Appen kommer att ge dig ännu mer Melodifestival och göra att du där och då ser hur du är med och påverkar det som händer direkt i tävlingen. Dessutom kan du tippa egna resultatlistor och dela med andra, se hur kompisarna tippade och hur andra har röstat i landet, säger Christel Tholse Willers, chef för Melodifestivalen 2015.

Gilla Allas.se på Facebook

Genom appen kan man rösta gratis – i realtid – under tiden då varje låt spelas. Man kan ge max 5 röster/bidrag. Antal röster som går iväg står i relation till intensiteten i tv-tittarens fingertryck på appens bultande hjärta. För att uppnå 5 röster krävs ett stort antal tryck på displayen. I direktsändningen i tv kommer man att kunna se hur det röstas med appen.

För att kunna ladda ner Melodifestivalens app behövs en smartphone eller en surfplatta. Hos abonnenten dras en engångsavgift i form av en installationsavgift av appen motsvarande kostnaden av ett sms.

Appen finns tillgänglig för nedladdning i App Store, Google Play och Windows Phone Store från och med idag, onsdag 4 februari 2015.​


(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…