Annons

Rösta i Dansbandsduellen

Rösta fram vinnaren i Dansbandsduellen 2012!

Callisto, Konditorns, Extas eller Remembers? Nu ska det äntligen avgöras vem som vinner Dansbandsduellen 2012!

Klicka HÄR för att lyssna på finalisterna och för att rösta på din favorit!

Hela sommaren, från och med idag, kan du vara med och rösta på det band som du tycker bör stå som vinnare i Dansbandsduellen 2012.

Finalen avgörs live på Dansbandsscenen på Malmöfestivalen torsdagen den 23 augusti kl 18.00. Fram till dess håller vi också röstningen öppen.

På Malmöfestivalen rankar juryn de fyra finalisterna och delar ut sina poäng. Ettan får 5 poäng, tvåan 3 poäng, trean 2 poäng och fyran 1 poäng.

På samma sätt räknas era röster. Det band som fått flest lyssnarröster får fem poäng, näst flest röster 3 poäng och så vidare.

Sedan slås rösterna ihop och det band som fått flest poäng vinner. Skulle två band hamna på samma poäng, avgör juryn vem som är vinnare.

Naturligtvis lottar vi också ut priser bland er som röstar; tre paket med fyra album fyllda av härlig dansbandsmusik!

Rösta i Dansbandsduellen!

Vilket dansband har Sveriges bästa sväng? Nu har du möjlighet att påverka vilka dansband som tar sig till den stora finalen av Dansbandsduellen 2012 på på Malmöfestivalen!

Varje månad (mars, april, maj) utser Dansbandsduellens jury två bidrag som går vidare till semifinal. De låtar som inte gått vidare ligger kvar på sidan och går att rösta på fram till den 31 maj 2012. De tre band som fått flest röster den 31 maj läggs till de sex band som juryn utsett under våren. Av dessa nio semifinalister utser juryn fyra av dem att delta i finalen på Malmöfestivalen.

Den 23 augusti 2012 avgörs finalen genom att de fyra finalisterna spelar live på Malmöfestivalen, en halvtimme per band. Vinnaren spelar sedan upp till dans på scenen på Malmöfestivalen!

Det går att rösta på flera band, dock bara en gång per månad (mars, april, maj).

Bland alla som röstar lottar vi ut ett cd-paket bestående av ”Hela Sverige dansar” med tre cd-skivor. Vi drar en vinnare varje månad.

Röstningen är avslutad. Vilka fyra band som gått vidare till finalen kan du läsa HÄR.

Måndagen den 25 juni startar finalomrösningen!


Annons