Annons
Annons


Rösta på charmigaste hemmet

Under sommaren har Fastighetsbyrån gett sig ut på jakt efter Sveriges charmigaste hem. Paradvåning eller torp spelar ingen roll – i den här tävlingen är det charmen som räknas. Nu är det dags för final och juryn har utsett 10 finalbidrag. Vinnaren kommer att röstas fram av svenska folket och koras den 28 september. Gå in på sajten och rösta på din favorit!


En av finalisterna är Carina Alfvén i Borås.

Vem som helst har kunnat tävla om fina priser genom att ladda upp 1-5 bilder på sin bostad på sajten Sveriges charmigaste hem. Sedan har besökare betygsatt, gillat och kommenterat bidragen. En jury har nu utsett finalister utifrån en bedömning av bostadens charm sammanvägt med betyg och antal röster.

Annons

En av jurymedlemmarna är inredningsbloggaren Clara Lidström som driver bloggen Underbara Clara som handlar om hemmafix, matlagning och pyssel. I sommar var hon även aktuell som sommarvärd i Sommar med P1.

Under fyra veckor från den 29 augusti, pågår röstningen. Hemmet som har högst betyg vinner den ärofyllda titeln ”Sveriges charmigaste hem”, ett presentkort på 30 000 kronor i valfri inredningsbutik och ett hemma-hos-reportage i Expressen Leva & Bo.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…