Annons
Annons


Så äter våra stjärnor


Christian Hellberg, Patrik Isaksson, Emma Pettersson, Arne Hegerfors och Hanna Hedlund bjuder på sina favoriter.

Välkommen att snyltgästa när fyra kända svenskar lagar mat åt varandra och stortrivs. I första avsnittet följer vi med hem till Arne Hegerfors och kollar in hans hemliga rum.

Roligare middag blir det när en brokig kvartett välkända svenskar möts över middag hemma hos varandra under fyra kvällar med säsongspremiär måndag 29 augusti. Deltagarna bjuder varandra på huvudrätt och efterrätt som spelat en roll i deras liv, två paradnummer eller signaturrätter som har en personlig historia.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Hegerfors överraskning
Premiärvärden Arne Hegerfors låter gästerna smaka på rätten hans barn vägrar äta – en kycklingsurpris som är den enda rätt han någonsin lärt sig att laga. Dessutom svänger han ihop en klassisk marängsviss och kommer ut som manisk samlare. Gäster hos Arne och värdar senare i veckan är artisten och programledaren Hanna Hedlund, artisten Patrik Isaksson och bloggaren Emma Pettersson.

Stjärnkock
Som matkunnig ciceron finns stjärnkocken Christian Hellberg med för att peppa matlagarna och ge middagen den sista finessen. Kokkonsten bedöms av middagsgästerna samt Christian och i slutet av veckan utses en vinnare som föräras med ett pris.

Premiär: 4 stjärnors middag: Måndagar-torsdagar kl 19.00. Kanal5


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…