Annons
Annons


Så blir du extra mycket ledig under 2016!

Du får 37 dagars semester men behöver bara ta ut 15 semesterdagar! Här är dagarna du ska ta ledigt för att få så mycket ledigt som möjligt under 2016!


ledighet-2016

Vi har synat kalendern och hittat de bästa sätten att maximera ledigheten med att ta så få semesterdagar som möjligt.

Långfredagen infaller på fredagen den 25 mars. Även Annandag påsk, den 28 mars är röd, och infaller alltså på måndagen som följer. Långhelgen är redan där 4 dagar lång, men tar du ut 4 semesterdagar så får du 10 dagar sammanhängande ledighet.

Annons

Ta: 4 semesterdagar.

Få: 10 dagar semester.

Gilla Allas.se på Facebook

Kristi himmelfärdsdag infaller torsdagen den 5/5 och är en röd dag, vilket för många kommer innebära att fredagen blir en klämdag. Tar du ledigt den 2-4 maj innebär det att du får 9 dagar sammanhängande ledighet, från den 30 april till den 8 maj.

Ta: 3 semesterdagar.

Få: 9 dagar semester.

Nationaldagen infaller på måndag den 6/6, så genom att ta ledigt antingen fredag den 3 juni eller tisdag den 7 juni får du 4 dagar ledigt. Tar du i stället ut 4 semesterdagar, 7-10 juni får du 9 dagar sammanhängande semester.

Ta: 1 semesterdag.

Få: 4 dagar semester.

Eller,

Ta: 4 semesterdagar.

Få: 9 dagar semester.

Annandag jul den 26/12 infaller på en måndag och är den enda röda dagen kring jul och nyår som infaller på en vardag. För att få ut 9 dagar sammanhängande ledighet behöver du alltså använda 4 semesterdagar, den 27-30 december.

Ta: 4 semesterdagar.

Få: 9 dagar semester.

Av: Joel Linde
Artikeln publicerades ursprungligen på Café

LÄS OCKSÅ


(96)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…