Annons
Annons


Så får du ett gott liv utan gluten!


I veckans allas 43

Längtar du efter förändring? Följ då med Allas inredningsexpert bland höstens tyger och tapeter. Och se vad nya växter kan göra med gamla krukor! Om du fortfarande känner dig hängig kan det ha med kosten att göra. Madeleine upptäckte att hon var glutenintolerant. Med rätt kost fick hon snabbt både lusten och hälsan tillbaka.

Annons

Häng med och läs i Allas nr 43 (i butik 16 oktober):

Getingsticket kostade Viveca benen
Benen är borta men inte livsglädjen. Det var en vacker sensommardag och sjuksköterskan Viveca hade öppnat fönstret intill sina rbetsplats. Hon var så upptagen vid datorn att hon inte la märke till getingen som flugit in. Ett stick i kinden och några dagar senare förlorade Viveca medvetande. När hon vaknade upp igen var båda benen borta.

Gilla Allas.se på Facebook

Förnya snabbt med tapeter & tyger
En pigg kudde i soffan, en blommig gardin eller en vägg tapetserad i fräckt kakelmönster. Det finns massor av inspiration för dig som vill förnya hemma och Allas inredningsexpert har idéerna.

43MadeleineMedicin & Hälsa: Madeleine skippade gluten och blev piggare direkt
En hel sommar måste Madeleine fortsätta äta som vanligt. Först därefter skulle hon få besked om vad hennes tilltagande trötthet berodde på. Hon hade redan sina aningar om vad svaret skulle bli. Få också recepten och tipsen som gör livet gott utan gluten!

Festa på fläskfilé
Lättlagat och supergott! Den kombinationen är oemotståndlig och passar väldigt ofta när det gäller fläskfilé. Vi använder bland annat svamp, bacon, het korv och rödvin i våra supergoda filérecept!

Banken sa nej, men nu gör Ida succé med sin idé
Ida var ung, kreativ och driven. Och hon hade en idé som hade alla förutsättningar att lyckas. Men det trodde inte banken och sa nej till ett lån. Idag omsätter Idas idé 100 miljoner kronor!

Vardagslyx – fixa ditt eget hemmaspa!
Slappna av i ett varmt bad, lena huden med en uppfräschande peeling och smörj in dig med härlig bodylotion. Ett avkopplande sätt att få egentid.

Dessutom:

  • De roligaste kryssen
  • Baka bullar med läckra fyllningar
  • En läsare berättar: Han har tagit min son ifrån mig
  • Veckans snabba meny: Fem härliga middagar under halvtimmen
  • Rosa – höstens färg i blomkrukan!
  • TV-kocken har hittat tillbaka till sin gamla kärlek
  • Tjejsnack med Gunilla

+ massor med extra läsning, Fråga våra experter, Veckans brott, gripande noveller, ksåeri med Farbror Sven, Lottes skafferi, Ensamma mamman, horoskop, Veckans middagar mm

 

LÄS OCKSÅ


(5)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…