Annons
Annons


Så fixar du loppisfynden och vårens läckra grillbuffé!

Loppissäsongen är över oss! Men vad ska vi göra med fynden vi hittar? Vår loppisexpert visar några av sina knep. Och vid grillen har vi, den här veckan, ställt Eva Boström som bjuder på recepten till den läckraste grillbuffén du kan smaka i vår!


I veckans Allas 19

 

Häng med och läs i Allas nr 19 (i butik torsdag 30 april):

10-åriga Ellas växtvärk var skelettcancer
Helen trodde först att dottern Ellas smärtor berodde på växtvärk. Men när de smärtorna tilltog åkte de iväg till sjukhuset för undersökning. Samma kväll skrevs Ella in på barnavdelningen. Skuggan på lårbenet var skelettcancer…

Annons

Förvandla dina loppisfynd till fräck inredning
Fixa vårens mest personliga inredning! Ett gäng lampskärmar förvandlas till en charmig ljusslinga och två udda stolar blir ett par med gemensam klädsel när Pernilla Nilsson fyndat på loppis och i sina egna gömmor!

Ann trodde inte på kärleken…
Ann närmade sig 50 och hade gett upp hoppet om en fast relation. Men så träffade hon fransmannen Philippe och allt förändrades. Passion, bröllop och lycka!

Sköna grill välkommen
Fira utelivets återkomst i soliga maj med en riktigt härlig grillbuffé. Bjud på drink, tilltugg, smått och gott på spett och smakrika såser. En makalös marängtårta gör menyn komplett.

Dessutom:

  • Mode: Superfräscht & sommarlätt i randigt
  • Stamceller ger nytt hopp för parkinsonsjuka!
  • Gott & enkelt:
    Så gör du den godaste smörgåstårtan
  • Efter 50 år berättade Saras farmor om helvetet i Hitlers dödsläger
  • Ljuvligt läckra desserter
  • Sminkguiden som gör dig till proffs!

+ massor av roliga och snillrika kryss, kåserier, Lottes skaffferi, Ensamma mamman, gripande noveller, fråga våra experter, hela veckans middagar och mycket mer.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…