Annons
Annons


Så har du aldrig sett kronprinsessan Victoria förut

Kronprinsessan Victoria var häromdagen ute på ett hemligt och något oväntat uppdrag!


Kronprinsessan Victoria fick tillsammans med prins Daniel njuta av ett spännande besök på SVT.

Häromdagen var kronprinsessparet på ett hemligt möte på Sveriges Television. Ett möte som inte var inskrivet i den kungliga kalendern. De besökte bland annat den centrala nyhetsredaktionen och barnkanalen. Det senare resulterade i ett roligt möte med Bolibompadraken. Självklart passade Victoria och Daniel på att ta en selfie med draken för att visa prinsessan Estelle, som säkert älskar den gröna maskoten! Paret gick omkring i tv-husets korridorer tillsammans med SVT:s vd Hanna Stjärne.

Annons

Besöket på Sveriges Television lockade verkligen fram Victorias och Daniels spontana sidor. Förutom att ta en selfie tillsammans med Bolibompadraken passade kronprinsessan på att leka meteorolog för en dag. Se bilden nedan:

Victoria ser ut att ha koll på hög- och lågtryck!

Förutom att träffa Bolibompadraken och presentera väder fick Victoria och Daniel information om public service framtida arbete och utmaningar, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren. Dessutom fick de insyn i arbetet med 2017 års julkalender, som heter ”Jakten på tidskristallen”.

Av Ellen Myrgård Lindén, Svenskdam.se

Foto: Stella Pictures, Kungahuset.se


(201)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…