Annons


Så kan barnfamiljer spara tusenlappar i sommar!

Boka all inclusive eller vanligt hotell på utlandsresan? Vill man hålla nere kostnaderna är det klokt att fundera på hur man ska bo under semestern.


all-inclusive-semester

En ny kartläggning från eBeach visar att en familj kan spara 8 600 kronor för en vecka på Rhodos genom att välja ett All Inclusive-hotell med alla måltider inkluderade. Föredrar man Mallorca kan barnfamiljen spara uppemot 4 500 kronor.

Annons

Att hitta bra restauranger som passar alla familjemedlemmar kan vara en stor utmaning på semestern. Mycket onödig tid kan också gå åt för att ta sig till och från restaurangen. Genom att välja ett All Inclusive-hotell slipper familjen tänka på sådant.

På Rhodos skiljer det endast 838 kronor per person mellan att boka All Inclusive och boende med endast frukost på samma hotell. För 3 350 kronor får alltså familjen (två vuxna och två barn) alla måltider inkluderade. Skulle familjen istället välja att äta lunch och middag ute på restaurang skulle det totalt kosta 11 970 kronor. Det innebär att en familj som vill resa till Rhodos i sommar kan spara 8 620 kronor genom att välja All Inclusive.

Prisjämförelse mellan att äta på restaurang (lunch, snacks och middag) och boende med All Inclusive då alla måltider ingår:

all-inclusive-hotell

Om kartläggningen: eBeach har undersökt kostnader för boende och måltider på restaurang på Rhodos, Mallorca och Paphos. Kartläggningen genomfördes under vecka 8 2016. Kostnad för mat (lunch och middag) och snacks är baserade på menyer från restauranger högt rankade på Tripadvisor och beräknade på fyra personer (två vuxna och två barn) för sju dagar.


(32)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…