Annons
Annons


Så lagar du ett vegetariskt julbord!

Även om du inte vill äta kött kan du njuta av ett traditionellt komplett julbord!


vegetarisk-julmat

Julbord för dig som vill ha vegetarisk mat.

Nu lanseras en quorn-julspecial, ett alternativ till den klassiska julskinkan. Tillsammans med befintligt sortiment med bullar, korv och färs är det i år enkelt för den som vill satsa på ett klassiskt julbord – utan kött.

Annons

Quorn-julspecialen liknar julskinka till utseende och konsistens men är mer jämn i formen. Den kommer utan griljering så att alla får sätta sin egen prägel på den utifrån familjetraditioner och smak.

  • Den lakto-ovo-vegetariska julspecialen är ett alternativ till traditionell skinka. Julspecialen är glutenfri och kommer inför jul att finnas på ICA Maxi och Kvantum. En förpackning innehåller 400 gram och kostar ca 65 kronor.
  • Ovo-vegetariska bullar finns på ICA Maxi och Kvantum, Citygross och M.A.T. En förpackning innehåller 300 gram och kostar ca 30 kronor.
  • Lakto-ovo-vegetarisk korv finns på ICA Maxi och Kvantum, Citygross och M.A.T. En förpackning innehåller 300 gram och kostar ca 31 kronor.
  • Ovo-vegetarisk glutenfri färs finns i de flesta matbutiker. En förpackning innehåller 300 gram och kostar ca 33 kronor. Finns även i storpack 600 gram som kostar ca 59 kronor.

vegetarisk-julskinka

Gilla Allas.se på Facebook

LÄS OCKSÅ


(71)
(0)Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…