Annons
Annons


Nu låter de på söndagar!


 
 

Angelica Alm, Peter Settman och Marika Willstedt inför starten av den nya säsongen av Så ska det låta.Foto: Carl-Johan Söder, SVT.

SVT:s klassiska musiklek för hela familjen är tillbaka på ny tittarfavoritdag, söndag. Och det är fortfarande populäre Peter Settman som leder de nya, spännande artistkonstellationerna.

Lagledare vid varsin flygel är Marika Willstedt och Angelica Alm. I Så ska det låta-premiären tävlar Jessica Andersson & Jamie Meyer mot Shirley Clamp & Daniel ”The Moniker” Karlsson.

Annons

Festivalartister
Jessica och Shirley är lika gamla, båda har tävlat i Melodifestivalen fem gånger och båda är riktiga vinnarskallar. I kväll har de med sig varsin skönsjungande debutant i musikleken. Jamie Meyer har spelat i USA i flera år. Shirleys partner är Daniel ”The Moniker” Karlsson, som slog igenom stort i förra årets Melodifestival.

Aldrig förlorat
Jessica medverkar för sjunde gången i Så ska det låta och har aldrig förlorat. I helgen hade hon premiär i Niklas Strömstedts Börsenshow Oslagbart. Dessutom vann hon priset som Årets svensktoppsartist. Shirley Clamp deltar i Så ska det låta för femte gången. Hon putsar just nu på egna talk- och schlagershowen på Mosebacke med premiär i februari.

Kommande överraskningar
Kommande Så ska det låta bjuder på skilda överraskningar. Vild humor uppstår när Gäster med gester gängen Per Andersson & Katrin Sundberg respektive Christine Meltzer & Lina Hedlund dyker upp i program två. Stående ovationer ger studiopubliken till Kalle Moraeus & Sanna Nielsen när de brister ut i italiensk aria, liksom när de före detta klasskamraterna och deltagarna i Idol. Sibel & Calle Kristiansson rockar loss i program tre. För att inte tala om när Galenskaparna helt tar över scenen i avsnitt fyra.

Så ska det låta: Söndag, kl 20.00. SVT 1.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…