Annons
Annons


Sagolikt med julstjärnor


Sagolika julstjärnor

Julstjärnor i sagornas värld. Snövit hänger julstjärnorna i taket. Foto: Blomsterfrämjandet

Rödluvan

Rödluvan har fastnar för röda julstjärnor.

Törnrosa

Törnrosas säng är gjord av julstjärnor.

Julstjärnor

Julstjärnor snyggt planterade i lådor.

Det var en gång… I år finner vi den populära julstjärnan i sagolandskapen inspirerade av Grimms sagor Törnrosa, Rödluvan och Snövit. Fantasifulla arrangemang och överraskande dekorationer får blomman att glänsa.

Annons

Presenterade som i en saga utstrålar julstjärnorna magisk charm och skapar en underbar julkänsla. Oavsett om du har dem hängande upp och ner över matbordet i en scen från Snövit, i kulor av glas inspirerade av Rödluvan, eller i en väggträdgård ur Törnrosa – de nya arrangemangen med julstjärnor kommer att ta in sagoskogar i ditt hem.

Julgransdekoration av glas

Ge julgranen en annorlunda smyckning! Små julstjärnor i rosenrött, glänsande som Rödluvans luva, är lysande smycken för granen. Välj en liten glasbehållare, klä den med mossa och placera en liten julstjärna i den. Genom att hänga äkta blommor i julgranen glänser den lite extra.

Trollbinder i taket

Vid matbordet trollbinder julblommor när de planteras upp och ned för att hänga från taket i Sky Planters. Hängande krukor finns i butiker och på nätet, och kommer garanterat att överraska dina gäster. Julstjärnorna måste tas ur sina krukor och sättas in i Sky Planters. Ett nät i botten av krukan hindrar jorden att falla ut. Bevattningen är mycket enkel: en insats av terrakotta på toppen av Sky Planter reglerar vattentillförseln och förhindrar droppar från ovan.

Vertikal Garden

Vertical Garden består av vattentäta planteringspåsar, som är konstruerade för montering på vägg. Fyllda med julstjärnor skapas ett magiskt vinterlandskap i stil med sagan om Törnrosa.

Fyll planteringspåsarna till en tredjedel med planteringsjord. Ta försiktigt bort krukorna från växterna och placera julstjärnorna i planteringspåsarna och fyll upp med jord.

Hanterade på rätt sätt skyddar de vattentäta påsarna möbler och väggar från fukt och fläckar. Var noga med att hälla vatten direkt på sluttningen vid påsens baksida. Vattna regelbundet och måttligt.

Vill du veta mer om julstjärnor så besök Stars for Europé.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…