Annons
Annons


Salongsnytt – sätt stil på stråna


schampo, balsam, mousse, spray, vax, ny serie, Hai Wear
Nu kommer Larsson & Lange, som driver åtta salonger i södra Sverige, en helt ny serie med vård och styling. Under tre år har Ricard Larsson och Håkan Lange tillsammans en personalpanel på sex frisörer arbetat med att ta fram kollektionen Hair Wear med nio produkter.

Annons

– Det känns väldigt spännande, säger Ricard Larsson.

Sortimentet, som är helt fritt från det omdebatterade konserveringsmedlet parabener, består av schampo och balsam (conditioner) i en volymgivande upplaga samt en för torrt och skadat hår. För styling hittar vi mousse, torrt vax, spray och en paste – den senare kan sägas ett mellanting av vax och gelé. Utstickaren är ett djuprengörande schampo speciellt för män, med en maskulin doft.

Gilla Allas.se på Facebook

I Sverige är det ovanligt med hårprodukter under eget namn. Sedan tidigare finns visserligen  märkena Björn Axén och Sachajuan. Utomlands är det dock betydligt vanligare. Namn som  Trevor Sorbie, Charles Worthington, Tony & Guy – är internationellt välkända och finns sedan länge även i Sverige.

– Vi har skyndat långsamt för att få fram de optimala produkterna. Vår personalpanel har under hela arbetat testat så att vi kunnat förändrar och förbättra kvalitet, konsistenser, dofter och förpackningar. Allt för att det ska passa både frisörer och kunder. Nu känns allt rätt och minst lika bra som de marknadsledande, säger Ricard Larsson.

Priset blir 169 kr per produkt och kommer till en början främst att säljas på salonger.


(1)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…