Annons
Annons


Saltstänkta dagar med skaldjur och salsa!


I Allas 32Det gäller att ta vara på sommaren när vi äntligen har den här. Den här veckan har vi plockat fram den läckra maten, de finaste klänningarna och dukar upp till härliga festkvällar! på dagarna ligger du förstås och läser våra gripande reportage eller löser våra roliga kryss.

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 32 ( i butik 31 juli):

Gilla Allas.se på Facebook

Polisen befriade Theresa ifrån sekten i Vingåker
Hon kallade sig Jesus moder och påstod att hon kunde läka människor. Theresas föräldrar lät sig förföras av den kariskamtiska kvinnan och gick med i hennes sekt. Men Theresas mamma ångrade sig snart…

Festa på fisk och skaldjur!
Njut av havets frukter! Rökt fisk och färska räkor är underbar sommarmat. Dessutom lättlagat och snabbt. Perfekt när du vill både äta gott och ta vara på ledigheten. Recepten har vi!

Stjärnryttaren fick hästen över sig: ”Det krasade i hela kroppen”
Hästa är hennes liv. Det var därför Anna Hassö kastade sig upp i sadeln igen efter en svår olycka. men eftre nästa olycka var det inte lika självklart att Anna skulle kunna rida igen. Hon skulle kanske inte ens kunna gå.

Sensommarens finaste klänningar
Ärmlöst, korall, storblommigt och hellångt. Ta ut svängarna på sommarens sista fest. Med fräsch solkysst hy känns en svepande klänning i starka färger helrätt. Både dem och de häftiga accessoarerna som gör dig extra partysnygg hittar du i veckans Allas.

Djuren som räddar hälsan
Barn med djurskräck, amputerade vuxna eller anhöriga som bevittnat fasansfulla bränder. Rottweilern Learoy är redo att hjälpa dem alla. För att inte tala om den kramvänliga robotkatten som som ökar livskvalitéen för dememssjuka.

Gör dina egna skönhetskurer
Ibland är det långt till närmsta butik, men att fixa skönhetsrutinerna går bra ändå! Ta en titt i skafferiet eller kanske runt stugknuten – där finns materialet som akn fixa allt ifrån torra hårtoppar till trötat fötter!

Dessutom:

  • Roliga och lätta kryss!
  • Baka fikafavoriter: rabrberbullar, chokladsnitt, mazarinkaka…
  • En läsare berättar: Grannen förtalar vår son på nätet
  • Smycka trädgården och njut av de ljuvliga sommarkvällarna
  • Steg för steg: Grillad flankstek med supergod salsa
  • Sommarlåten: Vi testar Brännö brygga
  • Mums – härliga hallondesserter!
  • Lätt & enkelt – så tar du vara på blomsterdoften!
  • Träskorna som går hem i både slott och koja

+ massor med extra läsning, Fråga våra experter, Veckans brott, fängslande noveller, kåseri med Farbror Sven, Lottes skafferi, krönikor, Ensamma mamman mm.

 

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…