Annons
Annons


Samir & Viktor vinner i sociala medier

Samir & Viktor sjunger i sin låt att de ska bada nakna på Sergels Torg och den här veckan har de all anledning att fira. För just nu är det dem det snackas mest om på sociala medier inför Andra chansen.


samir-viktor-melodifestivalen

Samir & Viktor. Foto: Stefan Johansson

Melodikollen.se är en tjänst som scannar av sociala medier som bloggar, Facebook, Instagram och Twitter för att mäta vilka artister det pratas mest om.

– Den mest dramatiska förändringen i den här veckans mätningar är att Molly Sandén helt försvunnit från listan på de fem mest omtalade artisterna. Samtidigt har Frans, som tidigare låg nere på trettondeplats letat sig upp till tredjeplats. Det ska bli intressant att se vad detta har för inverkan i finalen nästa vecka, säger Elisabeth Lindholm, festivalgeneral på Telenor.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Samir & Viktor dominerar sociala medier med Instagram som sin starkaste plattform. Panetoz har en stabil andra plats, främst tack vare sin popularitet på Twitter.

Artister som är hetast i digitala kanaler – endast Andra chansen:

1.Samir & Viktor
2.Panetoz
3.Dolly Style
4.Molly Pettersson Hammar
5.Isa

Det har börjat röra på sig i topp tre inför andra chansen. Frans, som gick direkt till final i förra deltävlingen, har letat sig upp från plats 13 till plats tre. Molly Sandén som det snackats mycket om under hela turnén, har trillat ner från topp fem-listan.

Artister som är hetast i digitala kanaler – samtliga deltävlingar:

1.Oscar Zia
2.Samir & Viktor
3.Frans
4.Panetoz
5.Dolly Style


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…