Annons
Annons


Sjätte gången gillt för Sanna


Sanna Nielsen. Foto: Sveriges Television

Sanna Nielsen firar 15-årsjubileum som artist och ställer i år upp i Melodifestivalen för sjätte gången. Och – hon har tagit sig till final varje gång!

När hon direktkvalificerade sig från Göteborg till finalen i Globen skrek hon ut sin glädje. Nu har det blivit dags för Sanna och låten ”I’m in love” att visa vad de går för också i Stockholm. Trots att hon bara är 26 år har hon redan hunnit stå på Melodifestivalens finalscen fem gånger, och att vara med ytterligare en gång var inget svårt beslut att ta.

Annons

– Att få stå på en så fantastisk scen som Melodifestivalens är som att drömma sig bort till en världsscen. Det är magiskt att få en sådan härlig respons och kärlek från publiken!

Carolas efterträdare
Och kärlek har hon fått, i femton år. Sedan debuten med singeln ”Till en fågel” 1996 har hon hunnit med mycket – höjdpunkten är deltagandet i Melodifestivalen 2008 då hon kom tvåa.

Sanna kallas för Sveriges schlagerdrottning och Carolas efterträdare. Det var faktiskt Sanna som sjöng in demon till Carolas vinnarlåt ”Evighet” 2006, en låt som är en personlig favorit. Bidraget ”I’m in love” är, liksom ”Evighet”, en glad och fartfylld låt.

Lyfta sig en nivå
– Vi har jobbat för fullt med massa nya idéer som förhoppningsvis gör att numret kommer ge ännu mer magi till tittarna. Man vill ju gärna lyfta allting en nivå till, men i det stora hela kändes det grymt bra i Göteborg!

Ikväll får vi se om Sanna lyfter ytterligare en nivå.

Melodifestivalen, final: Lördag 12 mars i SVT1, kl 20.00

Programmet kan även följas på www.svtplay.se.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…