Annons
Annons


Sanna Nielsen och Robin Paulsson sjunger duett


Robin-sanna-duett

Sanna Nielsen och Robin Paulsson kommer från Skåne. Och förra året ledde skåningarna Nour El Refai och Anders Jansson Melodifestivalen.

Jag träffade Sanna och Robin innan det publika genrepet idag och passade på att fråga vad grejen är med skåningar i mellon?

Annons

– Just det! Det är en bra fråga, men det får du nästan fråga Christer Björkman om, sade Robin och skrattade.
-Det har nog bara råkat bli så, fortsatte han. Nu kanske det inte blir skåningar på 30 år efter detta, vem vet?

Efter sju gånger som artist ska Sanna Nielsen istället leda hela programmet.

Hur känns det att vara ”på andra sidan”?

– Jag tycker det är otroligt roligt att se hur hela programmet funkar, bakom kulisserna liksom. Hur det går till att leda ett program. Det är så mycket mer att tänka på än vad jag trodde att det var.

Sanna, vilket är mest nervöst, att tävla eller att leda programmet?

– Det är två helt olika känslor. För en tävlande gäller det att ta sig vidare. Här ska vi leda tittarna genom ett program på ett tryggt och säkert sätt.

Nästa vecka är det ju Mello i Malmö och jag som är sportfantast undrar såklart om Zlatan (alltså Robin Paulsson) kommer att dyka upp?

Enligt Robin kommer Zlatan inte. Men å andra sidan hade ju Robin inte fått lov att säga det även om det var så och jag tyckte allt att han såg lite finurlig ut när han sade att hans Zlatan-imitation ska få vila lite nu… Vi får väl se hur det blir…

Sanna och Robin skötte sig för övrigt utmärkt ikväll, det blev både show och humor, precis som de hade utlovat. Och så sjöng de duetter. Här kommer bilder från kvällen!

Hälsar Festival-Johanna

Foto: Sjfoto.se

duett-mello

Det börjar med att Sanna sjunger Undo med en svensk (rolig) text. Robin sitter vid Pianot men…

robin-paulsson

… efter en stund reser han sig upp och börjar sjunga han också. Och inte nog med att de sjöng denna låten, de gjorde även…

plymer

… ytterligare en duett. Rolig den också!

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…