Annons
Annons


Sanna Nielsen: Skönt att grytan rörs om!


Sanna Nielsen i melodifestivalen

Sanna Nielsen tävlar i Melodifestivalens andra deltävling i Linköping den 8/2 med låten Undo. Upphovsmän: Fredrik Kempe, David Kreuger, Hamed ”K-One” Pirouzpanah.

Vad säger du om årets startfält i din deltävling?

Jag är så spänd på att få höra alla bidrag i min deltävling. Det är många nya akter som jag inte vet så mycket om och det gillar jag. Det är skönt att det rör om lite i grytan och att det kommer nya namn som får chansen att visa upp sig i melodifestivalen.

Annons

Vad är det roligaste med Melodifestivalen?

Det absolut roligaste är att få stå på scenen. Det har jag alltid tyckt. Det är tre minuter man förbereder sig på i flera månader och när man väl får stå på scenen och framföra sitt bidrag så njuter jag till 100%

Gilla Allas.se på Facebook

Hur förbereder du dig?

Jag förbereder mig med att helt enkelt sjunga den här sången dag ut och dag in för jag vill komma dit förberedd.  Jag vill känna mig avslappnad när jag står på scenen. Sen jobbar vi ju mycket med att hitta kameror och hitta nya uttryck som man vill förmedla i kameran.

Något speciellt du gör precis innan framträdandet?

Jag går undan. Jag vill helst inte prata med någon precis innan. Vill bara stå för mig själv och fokusera på vad jag ska göra. Gå igenom text, hitta känslan.

Din egen favoritlåt genom tiderna i Melodifestivalsammanhang?

Mitt första minne av melodifestivalen är när Carola vann med Fångad av en stormvind 1991. Jag var sju år då och det var då jag började drömma om att själv stå på den scenen någon gång. Den låten tycker jag är en riktigt bra mellolåt. En klassiker.

Sanna bloggar även på vår systertidning Må Bra under Melodifestivalen. Bloggen hittar du HÄR

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…