Annons
Annons


Upp som en sol…


I tisdagens nyproducerade dokumentär får vi följa superstjärnan Charlie Sheens skandalkantade, nästan 30-åriga, karriär.

Efter att nyligen offentligt ha fått sparken från succéserien Två och en halv män gick Sheen på offensiven och allmänheten fick full insyn i en karriär och livsstil som verkar balansera på den yttersta gränsen.

Annons

Porrstjärna
Vi ser familjebilder, nyhetsklipp och intervjuer med bland andra porrstjärnan Capri Anderson, vännen och rockstjärnan Bret Michaels samt journalister och andra som följt Charlie Sheen på nära håll.

Gilla Allas.se på Facebook

Med fadern Martin Sheens skådespelartalang och ett klockrent filmstjärneutseende var Sheens karriärval självklart och efter bejublade insatser i klassiker som Plutonen och Wall Street sågs Sheen som en av de riktigt stora i Hollywood.

 

Bäst betalde skådespelaren
Men med framgång och obegränsat med pengar kommer ofta farliga frestelser och Sheen har aldrig gjort någon hemlighet av att han gillar att festa. Narkotika, alkohol, prostituerade och sönderslagna hotellrum har de senaste åren varit en del av hans vardag och hans ”bad boy- image” var en av anledningarna till att han fick rollen i den komediserie som gjorde honom till världens bäst betalda tv-skådespelare.

Skandaler
De senaste åren har dock Sheens vilda liv kantats av allt fler skandaler där hot, misshandel och överdoser lett till att han i vintras fick sparken från sitt jobb. I kvällens dokumentär ger Sheens familj och vänner sin bild av vännen och kollegan. Dessutom ser vi intervjuer och klipp från Sheens egna webb-cast där man kan fråga sig om Sheen har kontroll, har spårat ur totalt, eller står på randen till en katastrof?

Charlie Sheen – Bad Boy. Tisdag 5 april 21.55, TV5

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…