Annons
Annons


Sarah laddar med tidigare schlagers inför kvällen!


Sarah Tillman från Löddeköpinge mellan Malmö och Landskrona, är en mello-fantast. Här får du veta vilka som är hennes favoriter!

Var har du fått ditt stora intresse ifrån?
Det har nog alltid funnits hos mig. Jag tycker om kombinationen av musik, dans, kläder och artister. Sen är också röstningsmomentet kul.

Annons

När blev du mello-fantast?
År 1991 när Carola vann ESC med ”Fångad av en stormvind”. Jag minns hur mycket jag hejade på henne och hur jag mimade till låten tillsammans med mina kompisar.

Hur många mellon har du sett live?
Jag har sett mellon live två gånger i Malmö och en gång i Globen.

Vem går du på mello med? Kompisar? Partner?
Jag gick med mina bröder och min svägerska då mellon var i Malmö. I Globen gick jag med en kompis och min man.

Har du stor fest hemma när det är finalen? Eller ska du dit?
Varje lördagskväll är helig när det är mello-säsong och självaste finalkvällen betraktar jag som nationell helgdag. Vi laddar upp med godis, chips, popcorn och röstkort som min svägerska har gjort. Dessförinnan brukar det strömma klassiska schlagers ur högtalarna som uppvärmning!

Är du lika förtjust i Eurovisionen?
Tidigare har jag inte varit det, men de senaste åren har jag fått ett större intresse för den. Mycket tack vare programmet ”Inför Eurovision song contest” som leds av Christer Björkman. Där man får en chans att lyssna in sig lite på låtarna så att man känner igen dem sen när det är dags för tävling. Självklart har jag skaffat biljett till ESC i Malmö.

Vilka är dina svenska favoriter i år?
Jag hoppas att det för första gången blir ett bidrag från Andra chansen som vinner. Jag tycker att både Robin och Anton har bra låtar.

Vem tror du kommer att vinna i år (i Sverige)?
Hm, svårt. Det finns ingen given favorit det här året och det skulle kunna bli så att mycket hamnar i händerna på den internationella juryn. Om jag skulle våga mig på en gissning? Ulrik Munther, eller Yohio, eller en av rockballaderna, eller…

Favorit genom tiderna? (både svensk och från ESC)
Björn Skifs med ”Michelangelo” och Johnny Logan med ”Hold me now” är favoriter som hållit i sig länge. Sen har vi självklart en ny favorit – som både är svensk och som vunnit Eurovision – och det är Loreen med ”Euphoria.

Vill du också berätta om dina favoriter och schlagerminnen? Klicka här och anmäl dig!

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…