Annons
Annons


Säsongspremiär för Idol 2010 i kväll


I kväll ska vi åter få se stjärnor födas. Eller inte…
Det är dags för sjunde säsongen av Idol och som vanligt inleds stjärnspanandet med en auditionturné.

Idol 2010 Juryn_lupp

Första stopp för programledaren Peter Jihde och juryn Laila Bagge Wahlgren, Andreas Carlsson och Anders Bagge är Stockholm, där enligt TV4 rekordmånga förhoppningsfulla finns på plats.
Under turnén har juryn åkt landet runt för att lyssna på tusentals sökande som köat i timmar. Alla med ett mål i sikte: Att charma till sig en åtråvärd guldbiljett som kan ta dem ända till Globens scen.

Idol 2010
besöker under auditionturnén städerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Karlstad och Luleå.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Nytt för den här säsongen är att Idol återvänder med fredagsfinaler i samtliga städer med avslutande final i Globen i Stockholm.

Om Idol-juryn
Andreas Carlsson, 37 år, är producent och en av Sveriges mest meriterade låtskrivare. Han har arbetat på den världsberömda Cheiron-studion och senare The Location. Tillsammans med bland andra Max Martin har han skrivit låtar till artister som Backstreet Boys, Britney Spears, Celine Dion och Bon Jovi.

Laila Bagge, 37 år, är manager och talangscout. Hon har arbetat för Sony BMG i New York med skivbolagsmogulen Tommy Motola som chef. Laila har ett rykte om sig att kunna ”hitta talang under en sten”. Hon har varit manager för världsartister som Beyonce och Destiny’s Child.
Laila deltog i Let’s dance 2008, där hon hamnade på en andra plats.

Anders Bagge, 42 år, är producent och låtskrivare. Han är ett känt namn i såväl svenska som internationella musikkretsar och har bland annat skrivit och producerat låtar åt Madonna, Janet Jackson, Jennifer Lopez, Jessica Simpson, Celine Dion och Enrique Iglesias.

Anders Bagge och Andreas Carlsson tillhör de 15 främsta nutida låtskrivarna och ligger ständigt högt upp på hitlistorna.

Säsongsstart i TV4 tisdag 7 september kl 20.00. Del 1 av 12.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…