Annons
Annons


Säsongspremiär för Ullared!

Nu slår vi återigen upp portarna till shoppingparadiset Gekås och en ny säsong av serien Ullared. Denna gång får vi träffa Gekås nya koncernchef Jan Wallberg som berättar om sina nya stora planer för varuhuset.


Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson. - Foto: Magnus Selander/Kanal 5. Foto: Magnus Selander/Kanal 5 Prod. år: 2014

Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson. Foto: Magnus Selander/Kanal 5.

Bland Gekås kunder möter vi den här säsongen stammisar såväl som nyfrälsta som med gott mod och hög ambition styr kundvagnarna mot de stora fynden. Dessutom får vi så klart även följa Morgan, Ola-Conny och andra eldsjälar som jobbar i varuhuset.

Annons

Förra året besökte 4,8 miljoner kunder varuhuset och nu får vi möta några av dem. I den nya säsongen fortsätter superstammisarna systrarna Gunnel och Maritta att utforska Gekås utbud, Åke från Filipstad botaniserar skämtsamt bland varuhyllor och så bjuder Kjell från Skåne oss på sina egna högst personliga betraktelser av livet.

Gilla Allas.se på Facebook

Vi träffar också Helene som älskar lyx och glamour – denna säsong är hon tillbaka med sina väninnor Beatrice och Alva.

Bakom kulisserna

Bakom kulisserna fortsätter Ullareds hjältar, personalen, att jobba på med en aldrig sinande entusiasm. Camilla håller undan i kassalinjen, Pudden ser till att säkerheten är under kontroll och Morgan ser tillsammans med Ola-Conny till att allt flyter på i lagret.

I kvällens säsongspremiär möter vi familjen Holm, som inför sitt Ullaredsbesök slänger alla barnens kläder för att sedan under en dag shoppa nya för ett helt år. Budgeten ligger på 50.000 kronor. Vi möter även Martina som bokstavligt talat öser ner varor i kundvagnen för att hinna handla så mycket som möjligt på 12 timmar.

Den nya koncernchefen Jan, som har tagit över efter Boris, presenterar sina utbyggnadsplaner för varuhuset. Ola-Conny är fadder åt provjobbaren Hugo som får göra ett examensprov. Och så är den glade shopparen Åke tillbaka och stylar om sig för frun Ros-Marie.

Ullared: Säsongspremiär måndag 11 januari kl 20.00 i Kanal 5

Läs också: Se Lasse Stefanz spela i Ullared!

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…