Annons
Annons


Säsongsstart för Mad Men


Peggy (Elisabeth Moss) och Joan (Christina Hendricks) tar större plats i nya Mad Men. I bakgrunden ses seriens andra karaktärer; Roger Sterling, Pete Campbell och Don Draper.

”Vad är det för fel på er? Ni är så cyniska. Ni skrattar inte – ni hånler!”. Orden är Megans. Hon är numera mrs Draper och är besviken efter att ha ställt till med en fantastisk 40-årsfest.

Det enda hon fick som tack var en utskällning av Don och hån från kollegorna.

Annons

Demonstrationer
Det är sommaren 1966 och Dons riktiga födelsedag var ett halvår tidigare. Megan sjunger fransk pop i miniklänning. Tonen i det politiska klimatet har ändrats. Medborgarrättsrörelsen proklamerar allt mer högljutt för jämställdhet och lika rättigheter för alla. Utanför konkurrenterna Young & Rubicam demonstrerar människor för rätten till anställning på de prestigefyllda kontoren på Madison Avenue.

Gilla Allas.se på Facebook

Känner sig gammal
Även på Sterling Cooper Draper Pryce har livet förändrats. Don Draper har gift sig med sin fd sekreterare Megan Calvet och för första gången känner Don att han börjar bli gammal. Megan försöker sig på en karriär som copywriter och använder sin idol Peggy som stöttepelare för att klara sig i konkurrensen.

Mammaledig
Joan är mammaledig och har svårt att anpassa sig till livet hemma. Hon söker tröst hos Lane för att försäkra sig om att hon fortfarande har jobbet kvar. Roger har tappat bort sig själv och flirtar med Petes sekreterare för att lura sig in på dennes kundmöten.

Peggy känner sig sviken. Hon är övertygad om att hon känner Don bättre än hans egen fru, men hennes forne mentor är inte sig själv. Pete är trött på att inte bli uppskattad och överglänser sig själv i småaktighet och von oben-attityd. Och Don. Don verkar lyckligare än någonsin. Men Megans ungdomlighet och lättsamma attityd till livet väcker ett mörker i honom.

Mad Men: Söndag 1 april, kl 22.00. Kanal 9

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…