Annons
Annons


Se Avicii och David Guetta på Ibiza i sommar


Vings nyhet Ibiza är en mångsidig ö med vacker natur, charmiga byar, bra shopping och härliga stränder. För många är dock Ibiza mer känt för sitt pulserande nattliv och sina storslagna fester och varje sommar lockar ön till sig några av världens största DJ:s. I sommar gästas Vings hotell Ushuaïa Ibiza Club Hotel av bland annat världsstjärnorna Avicii, Hardwell och Armin Van Buuren.

Annons

Armin Van Buurens A State Of Trance på Ushuaïa 26 juni – 11 september

Från slutet av juni fram till mitten av september bjuder utomhusklubben Ushuaïa på Armin Van Buurens A State Of Trance varje torsdag.

I Am Hardwell på Ushuaïa 24 juni – 26 augusti

Den 24 juni tar Hardwell sin turné I Am Hardwell till utomhusklubben Ushuaïa. Den holländska DJ-stjärnan har de senaste åren blivit alltmer känd och nu kan man dansa till hans rytmer varje tisdag till och med den 26 augusti.

F*** Me I’m famous på Pacha 29 maj – 2 oktober

På torsdagar spelar David Guetta på Pachas scen. Här är man knappast ensam, F*** Me I’m famous-festerna är ofantligt populära på Ibiza. Festligheterna börjar den 29 maj och avslutas med ett Closing Party den 2 oktober.

Avicii på Ushuaïa 20 juli – 31 augusti

Avicii spelar sju söndagar i rad under bar himmel på Ushuaïa med start den 20 juli.

Axwell & Ingrosso på Ushuaïa 25 juni – 3 september

För andra året i rad kommer Axwell och Sebastian Ingrosso tillbaka till Ibiza och Ushuaïa. Varje onsdag mellan 25 juni och 3 september är det dags för Departures med gäster som Alesso, Armand von Helden, Dirty South och Gorgon City.

Källa: Ving

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…