Annons


Se Estelles och Oscars gulliga julhälsning!

Kronprinsessan Victoria och hennes familj verkar njuta av det vita vintervädret för fullt. I en ny videohälsning från kungahuset syns de klä julgranen, mata fåglar och ha snöbollskrig.


Vinter ser ut att ha kommit till Haga på allvar. I kronprinsessfamiljens årliga julhälsning, som finns på kungahusets officiella Youtube-sida, kan man se prinsessan Estelle och prins Oscar tumla runt i snön tillsammans med sina föräldrar.

Annons

Kronprinsessfamiljen hälsar god jul. Bild: Raphael Stecksén, Kungahuset.se

Att kronprinsessan Victoria och prins Daniel gillar att vara ute och röra på sig har vi sett bevis för många gånger, och det blir tydligt även i den senaste julhälsningen. Tillsammans med sina barn åker de pulka nerför backen och kastar snöbollar – men myser också framför brasan och äter saffransgula lussebullar.

Blir kvar i Sverige över jul

I jul får prinsessan Estelle och prins Oscar leka ihop med kusinerna Leonore, Nicolas, Alexander och Gabriel. Svensk Damtidning kunde förra veckan avslöja hur kungafamiljen ska fira jul.

– De kommer att fira privat och prinsessan Madeleine och Chris stannar kvar i Sverige. Familjen kommer att fira både ihop men även på olika håll. Det är en viktig period för återhämtning, sa Margareta Thorgren, hovets informationschef till tidningen då.

Jobb innan julledigheten

Men innan det är dags att ta julledigt och njuta av julmat och familjetid, har kronprinsessparet flera åtaganden att ta itu med. Enligt hovets kalender, besöker prins Daniel Kiruna tillsammans med ”Prins Daniels Fellowship” under måndagen.

På onsdag deltar kronprinsessparet tillsammans med resten av kungafamiljen i Svenska Akademiens högtidssammankomst.

Läs också:

Se David Hellenius humorfilm – med prins Daniel!


(264)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…