Annons
Annons


Se upp – 10 tecken på att han snart är otrogen!

Kan du veta om din partner kommer att vara otrogen? En brittisk undersökning visar att män skickar subtila signaler strax före sitt snedsteg. Här är listan som varnar för otrohet!


Små förändringar hos din partner kan antyda att han är på väg att vänsterprassla.

Små förändringar hos din partner kan antyda att han är på väg att vänsterprassla.

Kan en kvinna på förhand veta om hennes partner kommer att vara otrogen? Ja, säger männen bakom den engelska hemsidan Askmen.com. De har gjort en lista över saker som män ofta gör innan de går i säng med en älskarinna. Kanske återfinns några av punkterna även hos kvinnor som väljer att vänslas med någon annan?

Annons

1. Han trasslar in sig i lögner

Han börjar ljuga alltmer. Inte nödvändigtvis om stora saker, men om små saker och saker som involverar kvinnor han mött, tider han varit borta eller platser han besökt. Han har ännu inte varit otrogen, men det kan vara ett tecken på att han förbereder sig inför den dagen han tar steget fullt ut.

Gilla Allas.se på Facebook

Läs också: 6 saker män ljuger om

2. Hans personlighet är annorlunda

Från att ha varit glad och öppen är han nu tyst och tyngd. Han suckar, pustar och stönar. När du undrar hur han mår svarar han undvikande. Han skyller på stress, jobbet eller huvudvärk. För det mesta vill han bara vara ifred och distanserar sig.

3. Hans inställning är förändrad

Tidigare tog han starkt avstånd från alla former av flörtande och talade illa om alla han kände som svikit sin partner. Men nu börjar hans åsikt successivt mjukna. I stället för att bli upprörd när ni diskuterar ämnet säger han sig nästan kunna förstå deras snedsteg och deras ursäkter till äktenskapsbrott.

4. Han försvinner in i dagdrömmar

Även de som är gifta kan ibland fantisera om någon annan. Det betraktas av vissa till och med som helt normalt. Men när han inte längre verkar leva i nuet utan sitter med en drömmande blick riktad långt bort från dig bör du börja fundera på orsaken. Vad är det som är så intressant för hans inre syn?

Läs också: Här är vanligaste skälen till otro

5. Han uppmuntrar dig att gå hemifrån

Han föreslår att du ska roa dig på egen hand eller umgås med vänner utan att han är med. Att uppmuntra dig att träffa nya människor kan vara ett sätt att försöka öka din förståelse när han så småningom hamnar i trubbel. Kanske hoppas han att du också ska träffa någon ny?

6. Han söker sig till kvinnliga bekanta

Allt oftare hittar du honom i kvinnligt sällskap eller bland grupper av kvinnor, där han öppet berättar om ert privatliv och eventuella konflikter i er relation. Han charmar kvinnorna och gör sig rolig på din bekostnad, vilket resulterar i att du känner dig både förminskad och förtalad.

7. Han glömmer berätta att han är gift

När han pratar med kvinnor han inte känner hör du honom sällan berätta att han är gift. Ibland misstänker du att han till och med försöker framstå som det motsatta. Påtalar du detta för honom bortförklarar han det med att det inte var relevant eller att han inte ville förstöra den goda stämningen.

8. Han är upptagen utanför hemmet

Han jobbar mer och senare och lägger tid på aktiviteter som inte involverar dig. När du tar upp gemensamma planer för framtiden eller bokning av ferier byter han samtalsämne eller säger sig vara upptagen med nya arbetsrelaterade projekt.

Läs också: Dessa yrkeskategorier vänsterprasslar mest

9. Han letar spänning i andra kanaler

Du märker att han smyger tyst i väg med sin dator och du tycker dig se bilder med lättklädda damer på hans skärm. Kanske tittar han rentav också på porr? När killkompisarna ringer tvekar han inte att följa med till krogen. Och visst spenderar han lite överdrivet mycket tid framför spegeln innan han går i väg?

Läs också: Så många ser porr på nätet

10. Han vill inte längre ha sex

Är han dessutom inte längre intresserad av kärleksfulla stunder av närhet eller sex tillsammans med dig bör du verkligen se allvarligt på situationen. Den som inte längre vill ha sex med sin partner, utan hellre med någon annan, är farligt nära otro.

Läs också: Otrohet orsak till var sjätte separation

LÄS OCKSÅ


(24)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…