Annons


Semesterastro 2016 – så blir din kärlekssommar!

Sommaren är ofta den tid på året då vi känner oss mest avslappade och redo för nya äventyr. Väntar en stilla flirt eller en het romans? Här kan du se hur det går för just dig!


sommarhoroskop

Av astrolog Li Larsson

VÄDUREN
21/3–20/4

Din sommar: Från mitten av juli och framåt är sommarens bästa tid för glada baggar. Uranus puffar för många aktiviteter och nöjeskassan är påfylld. Man ser dig ofta på stans uteserveringar, spanande på folk. Du har lätt för att ta kontakt och dra till dig det spännande och annorlunda. Men du är inte den mest tålmodiga och vill att det ska hända något jämt, spontana utflykter och nöjen är i din smak medan redan uppgjorda planer tråkar ut dig.

Annons

Kärlek & semesterflirt: Planeterna Venus och Uranus är sommarens kärleksmagneter för både singeln och övriga kärlekskranka. Du är en sexig bit, men det gäller att röra på dig och bäst chanser till fullträff finns under en solig resa, vid hav och strand. Energierna från Mars och Venus är laddade under hela augusti, influenser som hjälper även en sömnig relation att ta fart igen. Överraska och bjud till, det är nu det kan löna sig!

Tur i kärlek: aaaa
Du faller för: Vågen och Skytten.
Sommarens bästa: Nya kontakter.
Hetaste dagarna: 15/7, 20/7, 8/8, 12/8, 20/8.

OXEN
21/4–21/5

Din sommar: Ditt tecken påverkas av planeterna Merkurius och Venus och det ger din sommar ett flöde av kontakter, nöjen och projekt. Nu lär du känna nya människor eller får besök av dem du inte träffat på länge. Mat och vänner är sommarens lyckopiller, du tänder gärna grillen och bjuder generöst. Men du varvar också med en del jobb, drar på dig arbetsoverallen och tar tag i det praktiska som legat och väntat.

Kärlek & semesterflirt: En romantisk influens från kärleksplaneterna Venus och månen gör sommaren till en minnesvärd tid på kärleksfronten. Den stadgade Oxen uppvaktar nu sin älskade med lyx och flärd, du vill skämma bort och få din partner att känna sig sedd och uppskattad. Singeln har sensommarens lyckokakor att öppna, nu hjälper Mars och Jupiters peppande påverkan dig att våga ta initiativen och ett möte kan bli glödhett!

Tur i kärlek: aaaa
Du faller för: Skorpionen och Tvillingarna.
Sommarens bästa: Njutningarna.
Hetaste dagarna: 2/7, 10/7, 9/8, 18/8, 28–30/8.

TVILLINGARNA
22/5–21/6

Din sommar: Med en seriös Saturnus i bakgrunden är din vanliga spralliga energi balanserad med en rejäl nypa sunt förnuft och eftertanke. Detta hjälper dig att både ha roligt och ta ansvar – göra de kloka val som påverkar dig under en lång tid framöver. Sommarens aktiviteter får gärna handla om att skapa mer trygghet åt dig och familjen, kanske ett husköp eller nytt jobb är i sikte.

Kärlek & semesterflirt: Turstjärnan Jupiter är ständigt närvarande och i kombination med en ytterst romantisk Neptunus kan vad som helst hända på din kärlekshimmel i sommar! Håll utkik efter drömpartnern och hoppa över resten, nu är det inte meningen att du ska ta första bästa beundrare som dyker upp. Det är på aktivitetsresan den stadgade i tecknet blommar upp känslomässigt, unna dig stimulerande omväxling för två och glöm inte att prata om det roliga efteråt!

Tur i kärlek: aaaa
Du faller för: Skytten och Oxen.
Sommarens bästa: En resa.
Hetaste dagarna: 5/7, 16–17/7, 29/7, 14–15/8.

KRÄFTAN
22/6–23/7

Din sommar: Du får nytt mod av planeten Mars eldfängda påverkan, och under sommarmånaderna vågar du ta initiativen du har längtat efter och behöver. När du blir intresserad av något håvar du in det med stor beslutsamhet. En liten varning dock, i juli finns en viss risk att du går för långt i din iver, konflikter ligger och pyr nu, redo att hoppa fram om du klampar över andras gränser…

Kärlek & semesterflirt: Stjärnorna har tydliga kärleksbudskap samlade under din augustimåne, en sensommar som slätar över tidigare spänningar och ger dig chansen att få uppleva något utöver det vardagliga, kanske en kärleksfest som slutar med bröllop! Har du redan en ring på fingret överraskas du av nya kärleksbevis. För singeln gäller det att slita sig hemifrån om du ska hitta rätt. Res, gå på fest och träffa vännernas vänner!

Tur i kärlek: aaaaa
Du faller för: Stenbocken och Skorpionen.
Sommarens bästa: Kärleken.
Hetaste dagarna: 10/7, 13/7, 11/8, 17/8, 27/8.

LEJONET
24/7–23/8

Din sommar: Du är en kisse att räkna med nu, alert och vaken och redo för somriga äventyr. Kanske en smula bossig ibland, men dina ledaregenskaper är oftast av den goda och framgångsrika sorten. Har du tidig eller sen semester i år kan juli rentav vara en månad när du avancerar på jobbet eller i en egen verksamhet. När andra latar sig på stranden letar du efter något lönsamt att sätta klorna i!

Kärlek & semesterflirt: Kärleksplaneterna Månen och Venus har sina toppar under hela året och du tar vara på dem alla. Förälskelsen ligger ständigt i luften, och även en ytlig flört har förmågan att få dig att spinna. Innerst inne är du kräsen och svårfångad, men du charmar alla och får var och en som beundrar dig att känna sig speciell. Du som är singel tycks hamna i ett nytt sällskap först på höstkanten. Men allting har sin början, odla nya kontakter redan nu.

Tur i kärlek: aaa
Du faller för: Vattumannen och Vågen.
Sommarens bästa: Flörten.
Hetaste dagarna: 8/7, 20–21/7, 31/7, 12–13/8, 24–25/8.

JUNGFRUN
24/8–23/9

Din sommar: Det här är en period som andas frihet och avkoppling, även en stressad och plikttrogen Jungfru kan nu smita från sysslorna i stora portioner. Du lyxar gärna till det en smula, tummar på sparkontot för att sätta guldkant på dagarna. Jupiters ständiga närvaro drar både det goda livet, nya människor och aktiviteter till dig, förmodligen alldeles rätt tid att utmana de gamla hjulspåren!

Kärlek & semesterflirt: Du ser kärleken som ett lotteri, men anar knappast att även du har chansen att kamma hem högsta vinsten! Turstjärnan Jupiter samverkar med en romantisk Venus och då kan livet förändras över en natt. Gör något du inte brukar, våga ett äventyr och chanserna ökar. Sommaren är en vändpunkt även för den stadgade, du får lön för varje möda du lägger ner och när hösten kommer har fogarna svetsats samman av ditt kloka och generösa hjärta.

Tur i kärlek: aaaaa
Du faller för: Fiskarna och Stenbocken.
Sommarens bästa: Modet.
Hetaste dagarna: 1–3/7, 18–24/7, 13/8, 28/8.

VÅGEN
24/9–23/10

Din sommar: Du smider sommarens planer i lugn och ro, för att sedan handla snabbt när tillfällena kommer att ha roligt eller se dig omkring. Äventyrssemester står på många vågskålars önskelista i år, men helst lite lagom spännande, du vill komma hem med kroppen och förnuftet i behåll. Uranus påverkan kan vara lurig just nu, se upp med att fatta beslut som belastar ekonomin. För vissa kan dock de stora slantarna trilla in!

Kärlek & semesterflirt: Du vill ha känslomässig stabilitet och trygghet och den som närmar sig dig mönstras med kritiska ögon. Du kan frestas att flirta, och med fel person till och med, men du vet vad du gör. Hjärtat är tyglat och far inte iväg förrän alla dina inre instanser ger klartecken. Kanske den här sommaren blir svalare än du hade räknat med, men du är nöjd med vetskapen att den som väntar på något gott inte väntar för länge.

Tur i kärlek: aa
Du faller för: Väduren och Lejonet.
Sommarens bästa: Nya smultronställen.
Hetaste dagarna: 10/7, 11/7, 28/7, 4/8, 16/8.

SKORPIONEN
24/10–22/11

Din sommar: Din sommar bjuder på allt det där roliga som en pigg skorpa kan önska, eller rättare sagt du fixar det mesta själv. Ligga på stranden får andra göra, du har alldeles för mycket spring i benen för att lata dig och dessutom trevligare mål i sikte. Nu har du härliga Mars energi att ta av och den räcker till mycket, allt från mysiga kvällar med fest och gamman, till sportiga aktiviteter och utflykter utöver det vanliga.

Kärlek & semesterflirt: Under hela på juli står stjärnorna rätt och det gör underverk för skorpans kärleksliv. Venus, månen och Jupiter är kraftfulla influenser som puffar mot avgörande dagar, särskilt spännande för singeln. Du har inte svårt för att ta kontakt eller öppna ditt hjärta, nu vet du instinktivt att du inte har något att förlora. En auktoritet, äldre eller välbeställd person söker kontakt, ett tecken på att du ska fånga lyckan!

Tur i kärlek: aaaa
Du faller för: Oxen och Kräftan.
Sommarens bästa: Motionen.
Hetaste dagarna: 5/7, 10/7, 18/7, 5/8, 23/8.

SKYTTEN
23/11–22/12

Din sommar: Här är det fyr under brasan jämt, men på ett mysigt och harmoniskt vis. Jupiter är på din sida under juli och augusti och det drar trevliga händelser och människor till dig, möjligen också en oväntad slant. Du vill ha med djur att göra, en ridsemester eller bed and breakfast på landet är sådant som känns rätt nu. Sensommarens påverkan från Venus gör umgänget mer intensivt och kanske du får besök från utlandet!

Kärlek & semesterflirt: Saturnus försiktiga påverkan håller dig tillbaka en smula, du är noga med att väga för och emot och tyglar din vanliga frimodiga och flirtiga natur. En känslighet anas nu, rädslan för att bli sårad finns där kanske under ytan, men utan att satsa vinner du ingenting. Oddsen för kärlekslyckan står högst i början på augusti, våga släppa på kontrollen och bejaka känslorna. Någon tycks vänta på ditt klartecken!

Tur i kärlek: aaa
Du faller för: Tvillingarna och Väduren.
Sommarens bästa: Djur och natur.
Hetaste dagarna: 5/7, 13/7, 27–28/7, 14–16/8.

STENBOCKEN
23/12–20/1

Din sommar: Efter en intensiv försommar lägger sig lugnet kring ditt tecken, nu kan du ägna dig åt de egna intressena utan att bli avbruten. Du är den som kopplar av när du gör något du behöver eller som är till praktisk nytta, att hugga i med trädgården eller bygga en veranda är ditt sätt att ha roligt. Jupiters positiva påverkan gör gott, du bör lyckas oväntat väl med dina planer och kanske det sparar dig en bra slant!

Kärlek & semesterflirt: Plutos starka influenser i tecknet har en förmåga att riva ner och bygga upp när du minst anar det. Ta emot det oundvikliga och gör det bästa av förutsättningarna det ger. Sommarmånaderna tycks lyckligt befriade från den värsta turbulensen och nu kan du pusta ut, pussa på hjärtevännen och låta husfriden råda. För singeln är detta en tid att vårda kropp och själ, och bygga upp självkänslan inför en löftesrik höst och vinter.

Tur i kärlek: aa
Du faller för: Kräftan och Jungfrun.
Sommarens bästa: Egna projekt.
Hetaste dagarna: 12/7, 17/7, 31/7, 1/8, 16–18/8.

VATTUMANNEN
21/1–18/2

Din sommar: Ditt tecken har de bästa förutsättningarna för att både uppfylla drömmar och håva in sådant som du inte ens kunde drömma om! Du är aktiv, och med tentaklerna ute på flera håll lyckas du dra godbitarna till dig. Den här tiden är kanske årets bästa för dig som jobbar intensivt med sikte på lyckan och framgångarna. Passa på att fira när alla dina nära och kära är samlade!

Kärlek & semesterflirt: En sensuell energi från planeterna Mars, månen och Venus ger dig lyskraft. Du är både rolig och spännande att vara tillsammans med, en flörtig tid med mysig stämning. Är du singel och vill se en positiv förändring känns början på juli som sommarens mest romantiska chans. För övriga är det något skoj på gång jämt, du är på gott humör och det smittar av sig på din partner. En nystart för den fysiska kärleken anas.

Tur i kärlek: aaaaa
Du faller för: Lejonet och Fiskarna.
Sommarens bästa: Stämningen.
Hetaste dagarna: 1/7, 3/7, 11–15/7, 2/8, 14/8.

FISKARNA
19/2–20/3

Din sommar: Med Jupiter och Neptunus i högform är du sommarens kreativa virvelvind. Idéerna och inspirationen flödar och det kan bli mycket roligt gjort, men kanske mindre av det tråkiga. Självdisciplinen och pliktkänslan har sannolikt också tagit semester, men det gör dig gott. Släkten och vännerna tycks sluta upp kring dig, de somriga kalasen blir flera och bullriga. Du håller dina vingar över en yngre person.

Kärlek & semesterflirt: Innerst inne är du en obotlig romantiker och kärleken personifierad, men Jupiters närvaro dämpar de intensiva känslosvallen och gör dig till en lättsam och avslappnad partner. Juli bjuder på överraskningar för singeln, en ny bekantskap som gör intryck. Våga kika närmare på denna person. Augusti är en bra tid för resor i kärlekens namn. Töm sparkontot och bjud din älskade på nya vyer, det kan bli en efterlängtad nytändning!

Tur i kärlek: aaa
Du faller för: Jungfrun och Vattumannen.
Sommarens bästa: Släkt och vänner.
Hetaste dagarna: 17/7, 22/7, 5/8, 17–20/8.


(7)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…